Cultura

Crida projectes audiovisuals

La CCMA i el Departament de Cultura fan pública la resolució provisional de la convocatòria de projectes audiovisuals culturals, innovadors i divulgatius d'entreteniment

query_builder   30 gener 2023 18:36

event_note Nota de premsa

La CCMA i el Departament de Cultura fan pública la resolució provisional de la convocatòria de projectes audiovisuals culturals, innovadors i divulgatius d'entreteniment

  1. Fruit d’una altra crida arran del conveni entre la CCMA i l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) per difondre i descobrir la cultura catalana en totes les seves expressions
Crida projectes audiovisuals{"name":"2023/01/30/18/33/4b6b2ebb-faf3-4689-8054-ecb54df3b4e2.jpg","author":"CCMA","type":"0","location":"0","weight":118323}

S’han preseleccionat un total de 13 projectes d’entre els 133 que es van presentar a la convocatòria de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i el Departament de Cultura, a través de l’ICEC, per a l’impuls i creació de projectes audiovisuals culturals, innovadors i divulgatius d'entreteniment.

Al setembre, la CCMA i el Departament de Cultura a través de l’ICEC van obrir aquesta nova convocatòria on s’hi van presentar 133 projectes, 33 dels quals van arribar a la fase final. Els creadors d’aquests 33 treballs els van defensar en dues sessions de pitching davant d’un panel d’especialistes format per representants de la CCMA i de l’ICEC que van tenir lloc a finals de desembre.

Els 13 projectes seleccionats provisionalment són els següents (entre parèntesi l’empresa de producció):

  1. “Cuina Salvatge”(Abacus, SCCL)
  2. “De la cullera a la ciutat”(Benecé Produccions, S.L.)
  3. “Les golfes”(Brutal Media, S.L.U.)
  4. “Dopamina”(Bworld Productions SL)
  5. “ALE-HOP!”(Createl)
  6. “Les dones i els dies”(Estudi Carmel Audiovisuals S.L.)
  7. “Ets un motivat”(Harpo Entertainment SL)
  8. “Tindercat”(La Bombilla Media SL)
  9. “Kanviem?”(La Kaseta Ideas Factory SLU)
  10. “Unfold”(Mediaproducción SLU)
  11. “Keki”(Minifilms S.L.)
  12. “Animals arquitectes”(Teidees Audiovisuals SL)
  13. “Kimeres”(Un Capricho de Producciones)

Els projectes que no figuren en aquesta resolució s’han de considerar descartats, tal com preveuen les bases que regeixen la convocatòria. 

D’acord amb el que preveuen les bases que regeixen la convocatòria, la CCMA SA. contactarà amb les empreses de producció preseleccionades per iniciar la negociació de les condicions tant pressupostàries com de les característiques tècniques i artístiques així com el calendari de producció i el pla de finançament en què es podria portar a terme la producció audiovisual dels projectes. 

Únicament amb l’aprovació de la proposta de contracte per part dels òrgans de contractació de la CCMA SA. i la posterior formalització es materialitzarà qualsevol obligació que, per a la CCMA SA., es derivi de la presentació i negociació del projecte, tal com preveuen les referides bases. 

Aquesta resolució provisional es pot consultar al web de projectes de la CCMA.

La crida

Aquesta nova convocatòria ha buscat projectes audiovisuals culturals, innovadors i divulgatius d’entreteniment de petit o mitjà format que permetin captar nous públics posant el focus en els joves i també en usuaris més especialitzats. Ha tingut una dotació de tres milions d’euros, una xifra que supera en més de dos milions d’euros la dotació de crides anteriors de projectes audiovisuals innovadors per a la programació del 33 i altres plataformes de distribució de la CCMA.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia