1. El titular d’Empresa i Treball ha explicat que els assistents podran veure totes les millores que s’han fet per renovar la instal·lacióEl conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, ha assegurat avui que “aquest cap de setmana esperem l’assistència de més de 100.000 persones al Circuit de Barcelona-Catalunya”. El responsable d’Empresa i Treball ha fet aquestes declaracions durant la presentació del Gran Premi de Formula 1 que se celebrarà a les instal·lacions de Montmeló (Vallès Oriental) els dies 2, 3 i 4 de juny.

Durant la seva intervenció, el conseller i president del Circuit ha explicat que els assistents al Gran Premi podran veure les millores introduïdes per “renovar la instal·lació”, com un increment de zones d’ombra, punts informatius, o un reforç del transport públic per arribar al recinte. En aquest sentit, Torrent ha recordat que amb el Pla Estratègic del Circuit “estem introduint millores tant pels pilots i escuderies com pel públic amb l’objectiu que el Circuit continuï sent capdavanter”.

En l’acte de presentació també hi han participat el director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, Josep Lluís Santamaría Romero; el president del RACC, Josep Mateu Negre; el comissionat de promoció de l’Ajuntament de Barcelona, Pau Solamilla; l’alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez Rodríguez; el pilot de Ferrari, Carlos Sainz; el pilot de F3, Pepe Martí; i els expilots de F1, Marc Gené i Pedro de la Rosa.

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

  1. Twitter @empresacat | Twitter @treballcat