Salut

Les obres d'ampliació del CAP Montclar de Sant Boi ja han començat.

En marxa les obres d'ampliació del CAP Montclar de Sant Boi de Llobregat

query_builder   26 juliol 2023 12:00

event_note Nota de premsa

En marxa les obres d'ampliació del CAP Montclar de Sant Boi de Llobregat

  1. El centre guanyarà vuit noves consultes que milloraran l’atenció a la ciutadania fins que es construeixi el nou CAP previst al municipi


Les obres d'ampliació del CAP Montclar de Sant Boi ja han començat.{"name":"2023/07/26/11/58/21508064-5611-4502-aa80-fe745da28afe.jpeg","author":"Salut","type":"0","location":"0","weight":318666}

El Departament de Salut ha començat els treballs per ampliar el Centre d’Atenció Primària Montclar, de Sant Boi de Llobregat, una actuació que permetrà guanyar 235 metres quadrats d’espai assistencial, incrementant la capacitat del centre i millorant l’atenció a la ciutadania.

El CAP creixerà amb vuit noves consultes i les corresponents sales d’espera, que es destinaran a consultes de medicina de família i infermeria. Aquesta actuació esponjarà el centre fins que es construeixi el nou CAP previst al barri de Marianao, que serà el cinquè del municipi i que es troba en fase de licitació de projecte. L’ampliació, doncs, dona resposta a la necessitat immediata de comptar amb més espai, que s’ha aguditzat amb la incorporació de nous professionals després de la pandèmia, com són el referent de benestar emocional, el dietista-nutricionista o el fisioterapeuta, entre d’altres.

L’ampliació es durà a terme mitjançant un mòdul industrialitzat que estarà connectat amb l’edifici principal i que s’instal·larà a la zona posterior del CAP. El seu disseny combina funcionalitat i confort, compta amb tots els subministraments necessaris, climatització i llum natural a tots els espais.

Les obres s'enllestiran a finals d’aquest any i suposen una inversió de 350.000€ finançats pel Servei Català de la Salut a través dels Fons Europeus REACT-EU.

Entre desembre de 2023 i març de 2024, el Departament de Salut finalitzarà un total de 22 actuacions arreu de Catalunya per valor de 42 M€ que permetran posar en funcionament i ampliar dispositius assistencials mitjançant la construcció de mòduls industrialitzats.

1  

Imatges

Les obres d'ampliació del CAP Montclar de Sant Boi ja han començat.

Les obres d'ampliació del CAP Montclar de Sant Boi ja han començat. 318666

`