Justícia

Explosió de gasos en una indústria de Capellades i sinistre total d'un magatzem de Terrassa [Actualitzada]

query_builder   14 març 2003 06:53

event_note Nota de premsa

Explosió de gasos en una indústria de Capellades i sinistre total d'un magatzem de Terrassa [Actualitzada]

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que, a les 22’57 hores d’ahir, els Bombers de la Generalitat van ser alertats d’una explosió a l’interior de la nau que l’empresa “Papelera del Besós” té al Camí del Pas de l’Aigua, de Capellades (Anoia).

L’explosió ha estat originada per una acumulació dels gasos que genera el procés de tractament del paper. L’explosió ha fet caure una superfície de 600 metres quadrats de sostre d’uralita. Tres treballadors de l’empresa han resultat ferits lleus, que han estat atesos a l’Hospital d’Igualada. En total, en aquest sinistre hi han treballat 3 dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han finalitzat la seva feina a mitjanit.

Per una altra banda, i durant tota la matinada, 22 dotacions dels Bombers han treballat en l’extinció d’un incendi que ha destruït totalment el magatzem de la indústria “Tintes del Vallès”, ubicat al carrer Joaquim de Sagrera de Terrassa (Vallès Occidental). La nau, d’una sola planta, té una superfície aproximada de 650 metres quadrats.

Els Bombers han estat alertats a les 00’48 hores. Tan bon punt arribar, han evacuat, junt amb la Policia Local, les set cases més properes a la nau per tal d’evitar que el fum afectés els veïns. Cap persona no ha resultat ferida com a conseqüència de l’incendi. Un cop els Bombers finalitzin totalment la seva tasca, les persones evacuades podran retornar a les seves llars. En aquests moments, remullen l’interior de la nau 5 dotacions dels Bombers.

De cap dels cap dels 2 sinistres se’n coneixen les causes, hores d’ara. En els dos casos caldrà fer les investigacions oportunes, la qual cosa ja no és competència del Cos de Bombers.

Cerdanyola del Vallès, 14 de març de 2003

07’00 hores

5  

Imatges

Foto 1

Foto 1 844

Foto 3

Foto 3 743

Foto 4

Foto 4 848

Foto 5

Foto 5 753

Foto 2

Foto 2 623