Territori

El Consell Rector de l'IDECE s'adhereix al manifest del Parlament de Catalunya en contra de la guerra de l'Irak

query_builder   24 març 2003 13:32

event_note Nota de premsa

El Consell Rector de l'IDECE s'adhereix al manifest del Parlament de Catalunya en contra de la guerra de l'Irak

El Consell Rector de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre, presidit pel conseller de Política Territorial, Felip Puig, ha donat els seu suport majoritari i s’ha adherit al manifest del Parlament de Catalunya en contra de la guerra de l’Irak que es va aprovar divendres passat.

Aquesta declaració recull l’oposició de la majoria dels grups parlamentaris a la guerra i manifesta el compromís del poble de Catalunya a favor de la pau i de la resolució pacífica dels conflictes en el marc de les Nacions Unides.

En aquesta línia, el conseller Puig ha manifestat que els ciutadans de Catalunya tenen “la voluntat que aquest conflicte cessi immediatament i es restableixi l’ordre internacional”.

D’altra banda, en la sessió ordinària que s’ha mantingut avui a Tortosa, a la seu de l’IDECE, s’ha acordat el nomenament de Valentí Faura com a president del Consell Econòmic i Social de les Terres de l’Ebre.

També s’han aprovat les bases per a la convocatòria d’ajuts per a la promoció turística que es poden acollir els ens públics locals. Les bases es publicaran properament al DOGC.

Finalment, el consell rector també ha valorat i ha donat el seu informe a la memòria d’activitats de l’IDECE del 2002, valorant totes les activitats de manera positiva.

2  

Imatges

Fotografia reunió 1

Fotografia reunió 1 196

Fotografia reunió 2

Fotografia reunió 2 234