Justícia

Presentació de 6 noves ambulàncies

query_builder   27 febrer 2003 19:05

event_note Nota de premsa

Presentació de 6 noves ambulàncies

Les ambulàncies s’incorporen als parcs de bombers de Cerdanyola del Vallès, Guardiola de Berguedà, Begues, Cervera, Oliana i Prades

Avui dijous 27 de febrer, i a partir de les 17:00 hores, ha tingut lloc a les dependències de Cerdanyola del Vallès, la presentació de les 6 noves ambulàncies que s’incorporen a la flota actual dels bombers de la Generalitat que ja comptava amb 31 vehicles sanitaris.

Les noves unitats són ambulàncies de suport vital, de la marca Mercedes model “Sprinter 316 CDI”. Totes elles han estat adquirides mitjançant la modalitat renting per un import de 366.617,38 euros (61 milions de pessetes). Les ambulàncies s’incorporaran, després de l’acte, als parcs de Bombers a on han estat destinades i que són Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental), Guardiola de Berguedà (Berguedà), Begues (Baix Llobregat), Cervera (Segarra), Oliana (Alt Urgell) i Prades (Baix Camp). Les ambulàncies substituiran les que ja existien en cadascun d’aquests parcs, tret de Guardiola de Berguedà, on no n’hi havia cap ni una.

L’acte ha comptat amb la presència del Secretari General de Seguretat Pública del Departament de Justícia i Interior, Brauli Duart, del director general d’Emergències i Seguretat Civil, Ramon Bonastre, i del Cap de la Divisió Operativa, Pedro Anítua, entre d’altres.

 Cerdanyola del Vallès, 27 de febrer de 2003

 19:00 hores

2  

Imatges

El Secretari General, Sr. Brauli Duart, visita una de les ambulàncies

El Secretari General, Sr. Brauli Duart, visita una de les ambulàncies 840

Vista frontal de les 6 noves ambulàncies

Vista frontal de les 6 noves ambulàncies 719