Territori

La Generalitat i l'Ajuntament creen la comissió de seguiment entre el Pla Estratègic Metropolità i el Pla Territorial de la regió metropolitana [Actualitzada]

query_builder   22 gener 2003 11:12

event_note Nota de premsa

La Generalitat i l'Ajuntament creen la comissió de seguiment entre el Pla Estratègic Metropolità i el Pla Territorial de la regió metropolitana [Actualitzada]

El secretari per a la Planificació Territorial de la Generalitat de Catalunya, Pere Torres, i el segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, José Cuervo, han signat avui la constitució de la Comissió de Seguiment entre el Pla Estratègic i el Pla Territorial de la regió metropolitana.

La Comissió de Seguiment es considera una eina de coordinació entre els treballs que s’elaboren actualment des del Pla Estratègic i els que realitza la Secretaria de Planificació territorial sobre el Pla Territorial. Amb l’acord signat avui, les institucions destaquen la importància de les anàlisis i les línies d’actuació que es proposen des del Pla Estratègic –impulsat per 36 ajuntaments i institucions econòmiques i socials d’aquest àmbit territorial- i el valor legal del Pla Territorial Parcial.

A través de la Comissió, els responsables del Pla Estratègic i del Pla Territorial intercanviaran informació en relació a les iniciatives i propostes estratègiques de planificació territorial. Les qüestions que tractarà la Comissió de Seguiment seran aquelles relacionades amb l’ordenació de l’àmbit territorial del Pla Estratègic Metropolità.

1  

Imatges

Fotografia signatura conveni

Fotografia signatura conveni 432