Territori

Medi Ambient edita la col·lecció de llibres de la sèrie de dibuixos animats La Lua i el Món

query_builder   9 octubre 2003 11:07

event_note Nota de premsa

Medi Ambient edita la col·lecció de llibres de la sèrie de dibuixos animats La Lua i el Món

 Són els llibres corresponents a la sèrie que va emetre el K3, patrocinada pel Departament de Medi Ambient, que aborda diferents qüestions ambientals d’una manera senzilla i entenedora Els exemplars es distribuiran entre tots els centres de primària de Catalunya També s’ha editat la versió en aranès per als nens i nenes de la Val d’Aran

El Departament de Medi Ambient, Ecoembes, i el Club Súper 3 han editat cinc números de la col·lecció La Lua i el Món, corresponents a la sèrie de dibuixos animats patrocinada pel Departament i que aborda diferents qüestions ambientals d’una manera senzilla i entenedora. La sèrie es va emetre a través del Club Súper 3, del K3, de Televisió de Catalunya.

Aquesta setmana el conseller Ramon Espadaler ha presentat la versió aranesa de la col·lecció al síndic de la Val d’Aran, Carles Barrera.

Els llibres es distribuiran per tots els centres de primària de Catalunya, com a material pedagògic, i les escoles de la Val d’Aran disposaran de la corresponent edició en aranès. Els títols publicats són: El món de la Lua / La deixalleria; Una capsa molt especial! / Brics; La caputxeta i la llauna / Feliç aniversari, Lua!; Bosses i més bosses / Herois de veritat; Rínxols d’or i els tres porquets / Porcs.

L’associació Telespectadors Associats de Catalunya (TAC) va atorgar el passat mes de febrer el premi Valors, de la VIII edició dels premis Zapping, a la sèrie de televisió per la seva tasca educativa en la protecció i cura del medi ambient entre el més petits.

Amb un material destinat a un públic de pre-escolar i de primer cicle de primària, i amb un programa de gran audiència, el Club Súper 3, la Lua va fer una campanya d’educació i sensibilització ambiental adreçat als més petits d’una manera efectiva i àmplia.

Medi Ambient ofereix des de fa temps diferents productes d’educació i sensibilització ambiental que permeten als nens i nenes treballar en diverses qüestions. Disposa de materials didàctics, guies i tallers, i prepara exposicions i visites a instal·lacions, que en el seu conjunt donen una visió força àmplia d’allò que cal fer per preservar la natura.

1  

Imatges

El conseller Espadaler i el síndic d'Aran, durant la presentació de la col·lecció

El conseller Espadaler i el síndic d'Aran, durant la presentació de la col·lecció 509