Relacions Institucionals i Participació

El conseller Pelegrí recorda als veïns de Borredà que el camí de la Roca "dóna vida i expansió a la població" [Actualitzada]

query_builder   9 desembre 2002 13:30

event_note Nota de premsa

El conseller Pelegrí recorda als veïns de Borredà que el camí de la Roca "dóna vida i expansió a la població" [Actualitzada]

El conseller de Governació i Relacions Institucionals, Josep Maria Pelegrí, acompanyat de l’alcalde de Borredà, Joan Roma, va inaugurar ahir, diumenge, les obres de condicionament del camí de la Roca de Borredà (Berguedà), projecte que ha rebut una subvenció de 149.472 € del Pla únic d’obres i serveis (PUOSC).

El conseller va manifestar en el transcurs de la inauguració que “aquest acte és un plantejament de futur” perquè “suposa una expansió del poble”. Va destacar la importància d’aquesta obra tant per als habitants de tot l’any com per als que hi passen uns dies de vacances, ja que distribueix millor el trànsit de vehicles pel nucli antic.

Va encoratjar els veïns i veïnes de Borredà a no “deixar-vos perdre la vostra identitat”. També va remarcar que el recurs més important d’aquesta població del Berguedà és el turisme i que amb aquesta obra “es dóna vida i expansió a la població”.

El camí de la Roca assegurarà l’accés a la zona urbanitzada del sector nord del poble de Borredà –una zona de nova urbanització on hi ha equipaments com les escoles, la piscina i el camp de futbol municipals.

Amb un pressupost de 242.551 €, el condicionament del camí ha rebut una subvenció de 149.472 € del Pla únic d’obres i serveis (PUOSC), que gestiona el Departament de Governació i Relacions Institucionals.

1  

Imatges

El conseller Josep M. Pelegrí en un moment de la trobada a Borredà

El conseller Josep M. Pelegrí en un moment de la trobada a Borredà 115