Delegació a les Terres de l'Ebre

S'inaugura la seu del Col·legi d'Enginyers Tècnics de Tarragona a les Terres de l'Ebre

query_builder   13 juliol 2004 11:20

event_note Nota de premsa

S'inaugura la seu del Col·legi d'Enginyers Tècnics de Tarragona a les Terres de l'Ebre

L’ACTE D’INAUGURACIÓ VA ANAR A CÀRREC DEL DELEGAT DEL GOVERN A LES TERRES DE L’EBRE, LLUÍS SALVADÓ

El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó, va inaugurar divendres passat la Seu de les Terres de l’Ebre del Col·legi d’Enginyers Tècnics de Tarragona.

Salvadó va incidir en el transcurs de la seva intervenció de l’aportació que aquest col·lectiu podia fer a nivell educatiu a les Terres de l’Ebre i va donar la dada que el 7% dels enginyers de les Terres de l’Ebre es troba vinculat al món de l’ensenyament.

El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre va destacar el compromís d’aquest col·lectiu, amb un pes important al nostre territori,  d’aportar la seva visió a la definició  i el desenvolupament d’aquestes terres.

També va donar a conèixer el concert que el departament d’Educació té previst engegar en l’àmbit de la formació professional, per a la qual cosa va demanar la col·laboració i la participació d’aquest col·lectiu, de la mà dels serveis territorials d’Educació a les Terres de l’Ebre, per definir-ne les línies de formació, donat el fet que el Col·legi d’Enginyers és un referent i bon coneixedor de les necessitats a nivell empresarial del nostre territori.

Salvadó va acabar la seva intervenció felicitant aquest col·lectiu pel fet d’haver fet una aportació important en l’avenç de l’estructuració, a mig termini, de les Terres de l’Ebre, les quals quedaran separades del Camp de Tarragona en fer-se efectiva la nova divisió territorial de Catalunya. L’obertura d’aquesta seu a les Terres de l’Ebre n’és un pas important.

1  

Imatges

El delegat del govern a les Terres de l'Ebre descobrint la placa inaugural

El delegat del govern a les Terres de l'Ebre descobrint la placa inaugural 490