Cultura

Lufthansa patrocina per vuitè any consecutiu activitats culturals organitzades a través del COPEC

Segons un conveni subscrit avui pel conseller de Cultura, Jordi Vilajoana

query_builder   24 febrer 2003 12:51

event_note Nota de premsa

Lufthansa patrocina per vuitè any consecutiu activitats culturals organitzades a través del COPEC

Segons un conveni subscrit avui pel conseller de Cultura, Jordi Vilajoana

La companyia Lufthansa, Líneas Aéreas Alemanas, patrocinarà al llarg de 2003, i per vuitè any consecutiu, les activitats culturals organitzades a través del Consorci Català de Promoció Exterior de la Cultura (COPEC), del Departament de Cultura, amb l’objectiu de promocionar la projecció internacional de la cultura catalana, segons el conveni de col·laboració signat avui.

Han subscrit l’acord el conseller de Cultura, Jordi Vilajoana; el president delegat de Lufthansa-Passatge, Wolfang Mayrhuber, i el delegat de Lufthansa al nord-est d’Espanya, Thomas Mittelbach. A la signatura també han assistit el director general de Promoció Cultural, Vicenç Llorca, i el director del COPEC, Oriol Pi de Cabanyes.

El conveni de col·laboració, que ha gestionat l’Agència de Patrocini i Mecenatge, determina que Lufthansa aportarà els passatges aeris que l’activitat cultural organitzada a través del COPEC necessiti, amb un descompte aproximat del 50% en els preus dels passatges, que hauran de ser emesos directament per les oficines de la companyia aèria i que hauran d’incloure com a part del trajecte algun aeroport de Catalunya o d’Espanya L’import total dels descomptes serà de 180.000 euros (29.949.480 pessetes).

2.700 bitllets

La col·laboració entre Lufthansa, Líneas Aéreas Alemanas i el COPEC, que es manté des de 1996, ha permès expedir 2.700 passatges aeris, amb una mitjana anual d’emissió de 400 i un estalvi anual del preu dels billets de 120.000 euros (19.966.320 pessetes).

 El Consorci ofereix també ajuts econòmics per a grups i artistes en els seus desplaçaments a l’estranger i per a galeries d’art per assistir a fires internacionals. També manté acords de col·laboració amb entitats i festivals estrangers per a la participació d’artistes catalans. Les bases i els fulls de sol·licitud dels ajuts estan disponibles al web del COPEC.

Barcelona, 24 de febrer de 2003

Més informació a: http://www.copec.es

1  

Imatges

Desquerra a dreta, Thomas Mittelbach, Wolfang Mayrhuber i Jordi Vilajoana

Desquerra a dreta, Thomas Mittelbach, Wolfang Mayrhuber i Jordi Vilajoana 115