Cultura

La Generalitat i Enciclopèdia Catalana editaran una enciclopèdia de deu volums sobre cultura popular

Segons l'acord signat avui sota la presidència del conseller de Cultura

query_builder   13 juny 2003 14:56

event_note Nota de premsa

La Generalitat i Enciclopèdia Catalana editaran una enciclopèdia de deu volums sobre cultura popular

Segons l'acord signat avui sota la presidència del conseller de Cultura

La Generalitat, a través de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions (EADOP), i l’editorial Enciclopèdia Catalana han acordat editar Tradicionari. Enciclopèdia de Cultura Popular de Catalunya, integrada en deu volums que es publicaran des del 2004 i fins al 2010 amb l’assessorament del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana (CPCPTC), del Departament de Cultura, segons el contracte de coedició signat avui sota la presidència del conseller de Cultura, Jordi Vilajoana.

Han subscrit l’acord el director de l’EADOP, Ricard Lobo, i el director general d’Enciclopèdia Catalana S.A, Benet Llebaria. A l’acte de signatura¸ que ha tingut lloc al Palau Marc, seu del Departament de Cultura, també ha assistit Joan Vidal i Gayolà,  president del CPCPTC, i Joan Soler i Amigó, pedagog i estudiós de la cultura popular, que dirigirà l’edició de la publicació.

El contracte de coedició estableix que el pressupost de l’obra és de 2.520.000 euros (419.292.720 pessetes), dels quals la Generalitat, per mitjà de l’EADOP, aporta 831.600 euros (138.366.598 pessetes).  

L’obra inclourà 3.200 pàgines impreses i 4.300 il·lustracions, amb un tiratge inicial de 12.000 col·leccions. Els volums es podran adquirir a les llibreries de la Generalitat, a través de subscripcions i venda telemàtica.

 Barcelona, 13 de maig de 2003

1  

Imatges

Desquerra a dreta, Ricard Lobo, Jordi Vilajoana i Benet Llebaria

Desquerra a dreta, Ricard Lobo, Jordi Vilajoana i Benet Llebaria 133