Cultura

Catorze imams assisteixen a un curs de català del Consorci per a la Normalització Lingüística

Fruit d'un conveni entre la Generalitat i el Consell Cultural Islàmic de Catalunya

query_builder   10 desembre 2002 14:05

event_note Nota de premsa

Catorze imams assisteixen a un curs de català del Consorci per a la Normalització Lingüística

Fruit d'un conveni entre la Generalitat i el Consell Cultural Islàmic de Catalunya

Un total de catorze imams segueixen un curs de català que imparteix el Consorci per a la Normalització Lingüística, fruit del conveni marc de col·laboració entre el Departament de la Presidència de la Generalitat i el Consell Cultural Islàmic de Catalunya signat el passat mes de juny. Segons l’acord, la Generalitat dóna suport al programa de formació en llengua catalana i de coneixement de la realitat social de Catalunya als imams que exerceixin la seva tasca en territori català.

El director general de Política Lingüística i president del Consorci per a la Normalització Lingüística, Lluís Jou,  i el secretari d’Afers Religiosos, Ignasi Garcia i Clavel, han visitat aquest matí el centre on s’imparteix el curs i han saludat els imams que hi assisteixen.

L’objectiu del curs, que  es va iniciar a començaments d’octubre i acabarà a finals d’aquest mes, és l’aprenentatge i la millora de la comprensió i l’expressió oral de la llengua catalana.

L’organització d’aquest curs ha anat a càrrec de la Secretaria d’Afers Religiosos i del Consorci per a la Normalització Lingüística. El Consorci és l’organisme públic constituït per la Generalitat i 120 ens locals de Catalunya, competent en matèria de formació lingüística del català per a persones adultes, que s’ocupa de dissenyar i desenvolupar estratègies i accions que garanteixin l’extensió territorial del coneixement i l’ús de la llengua catalana, per mitjà dels seus 22 centres de normalització lingüística.

Barcelona, 10 de desembre de 2002

1  

Imatges

D'esquerra a dreta, Lluís Jou i Ignasi Garcia i Clavel durant la visita

D'esquerra a dreta, Lluís Jou i Ignasi Garcia i Clavel durant la visita 197