Salut

EL CONSELLER DE SANITAT I SEGURETAT SOCIAL, XAVIER POMÉS, INAUGURA LA JORNADA TÈCNICA 'DESENVOLUPAMENT DEL 'NOU' SNS: COOPERACIÓ, INFORMACIÓ I INNOVACIÓ'

query_builder   14 novembre 2002 14:45

event_note Nota de premsa

EL CONSELLER DE SANITAT I SEGURETAT SOCIAL, XAVIER POMÉS, INAUGURA LA JORNADA TÈCNICA 'DESENVOLUPAMENT DEL 'NOU' SNS: COOPERACIÓ, INFORMACIÓ I INNOVACIÓ'

El conseller de Sanitat i Seguretat Social, Xavier Pomés, acompanyat del president de la Fundació Salut, Innovació i Societat, Jesús Acebillo, i el director del CatSalut, Josep Prat, inaugurarà el propvinent divendres, dia 15 de novembre, a les 10.30h, a Sitges, la Jornada Tècnica, “Desenvolupament del “nou” Sistema Nacional de Salut: Cooperació, informació i innovació”.

La primera sessió de treball serà presidida pel president de la comissió de Justícia i Interior del Congrés dels Diputats i exministre de Sanitat i Consum, José M. Romay Beccaría i tractarà el tema “cooperació, informació i desenvolupament en el Sistema Nacional de Salut”.

La ponència anirà a càrrec del vicepresident de la Confederació Espanyola de Fundacions i exministre de Sanitat i Consum, Julián García Vargas, amb la participació del conseller de Salut, Consum i Serveis Socials del govern d’Aragó, Alberto Larraz Vileta, el conseller de Sanitat de la Xunta de Galicia, José M. Hernández Cochón, i el director general de Planificació Sanitària i Sistemes d’Informació i Prestacions del ministeri de Sanitat i  Consum, Lluís Bohigas Santasusagna.

La segona sessió s’iniciarà a les 15 h. sota la presidència del portaveu del Grup Parlamentari de Convergència i Unió, Xavier Trias, i versarà sobre “Tendències i experiències de modernització del Sistema Nacional de Salut.

Les ponències aniran a càrrec del conseller de Sanitat de la Comunitat Valenciana, Serafín Castellano, el conseller de Salut de la Junta d’Andalusia, Francisco Vallejo, el conseller de Sanitat i Seguretat Social de la Generalitat de Catalunya, Xavier Pomés, el conseller de Salut del govern de Navarra, Santiago Cervera i la directora general d’Alta Inspecció i Coordinació del Sistema Nacional de Salut del ministeri de Sanitat i Consum, Ana María Sánchez.

La clausura de la Jornada Tècnica anirà a càrrec de la ministra de Sanitat i Consum, Ana. M. Pastor, del conseller de Sanitat i Seguretat Social, Xavier Pomés i del president de la Fundació Salut, Innovació i Societat, Jesús Acebillo.

1  

Fitxers adjunts

Programa

Programa
DOC | 21