Direcció General de Comunicació

Els bingos de Catalunya lliuren 48.000€ als pescadors gallecs

Artur Mas agraeix la sensibilitat dels empresaris i diu que això demostra que Catalunya no es mira Galícia de lluny"

query_builder   10 febrer 2003 19:43

event_note Nota de premsa

Els bingos de Catalunya lliuren 48.000€ als pescadors gallecs

Artur Mas agraeix la sensibilitat dels empresaris i diu que això demostra que Catalunya no es mira Galícia de lluny"

El conseller en cap de la Generalitat, Artur Mas, ha presidit aquesta tarda l’acte de lliurament de 48.083€ a la Federació Provincial de la Cofradia de Pescadors d’A Corunya per part de l’Associació d’Empresaris de Bingo de Catalunya. Es tracta de l’import recollit per aquests empresaris durant la campanya de solidaritat que han organitzat per Galícia.

Dijous passat, dia 6 de febrer, per cada visitant que va entrar a les sales de bingo, l’Associació d’Empresaris de Bingo de Catalunya va recollir 2€ per la campanya. Aquests diners es destinaran als fills dels pescadors gallecs que pateixen les conseqüències econòmiques causades per l’abocament del Prestige.

En l’acte d’aquesta tarda el president de l’Associació d’Empresaris de Bingo de Catalunya, Xavier Franch, ha fet lliurament del taló amb el donatiu al president de la Federació Provincial de la Cofradia de Pescadors d’A Corunya, Evaristo Lareo. En el seu parlament, Artur Mas ha agraït “la sensibilitat dels empresaris per poder oferir aquesta ajuda, ja que és una mostra més de la corrent d’ajuda del poble de Catalunya cap a Galícia”. El conseller en cap ha recordat que 10.000 catalans es van oferir de voluntaris per ajudar en les tasques de neteja del fuel i que de moment ja hi han pogut anar més de 2.000.

1  

Imatges

Fotografia (Jordi Bedmar)

Fotografia (Jordi Bedmar) 629