Direcció General de Comunicació

Artur Mas: "Aznar busca la confrontació i vol posar la por al cos a la resta d'Espanya"

El conseller en cap s'ha reunit amb el president del Partit Andalusista, Alejandro Rojas-Marcos

query_builder   7 abril 2003 18:25

event_note Nota de premsa

Artur Mas: "Aznar busca la confrontació i vol posar la por al cos a la resta d'Espanya"

El conseller en cap s'ha reunit amb el president del Partit Andalusista, Alejandro Rojas-Marcos

Artur Mas considera que la reacció del president del govern espanyol, José María Aznar, a la proposta d’un nou Estatut per a Catalunya demostra que és Aznar qui busca la confrontació i intenta posar la por al cos a la resta d’Espanya. El conseller en cap de la Generalitat ha dit que Aznar intenta presentar els qui defensen un nou Estatut com una gent radical que busca trencar el consens constitucional. Aznar ha afegit Mas- vol escombrar molt cap a casa seva i d’aquesta manera treure’n rèdits electorals.

El conseller en cap ha insistit que l’Estat de les Autonomies no ha arribat al final, i encara menys a Catalunya. Artur Mas ha assegurat que “amb el nou Estatut s’està plantejant una gran aposta de futur, en clau de més autogovern i per un millor reconeixement nacional de Catalunya i, sobretot, amb voluntat de resoldre les inquietuds dels catalans”. Al mateix temps, Artur Mas ha recordat que, en un futur, qualsevol acord a la política espanyola ha de passar per negociar la proposta d’Estatut de Convergència i Unió.

Artur Mas s’ha reunit aquest matí amb el president del Partit Andalusista, Alejandro Rojas – Marcos. Durant la trobada han parlat sobre la proposta de nou Estatut per Catalunya. En aquest sentit, Artur Mas ha assenyalat les semblances que hi ha entre els objectius nacionalistes d’aquesta formació andalusa i Convergència i Unió.

1  

Imatges

Fotografia (Jordi Bedmar)

Fotografia (Jordi Bedmar) 313