Direcció General de Comunicació

Artur Mas: Maragall té una gran feina que és posar ordre al caos del PSOE

El conseller en cap respon a les declaracions del president d'Extremadura, Juan Carlos Rodríguez Ibarra

query_builder   17 juliol 2003 20:48

event_note Nota de premsa

Artur Mas: Maragall té una gran feina que és posar ordre al caos del PSOE

El conseller en cap respon a les declaracions del president d'Extremadura, Juan Carlos Rodríguez Ibarra

El conseller en cap de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat que el president del PSC, Pasqual Maragall, té la gran tasca de posar ordre al caos del PSOE. Mas ha contestat així les declaracions del president de la Junta d’Extremadura, Juan Carlos Rodríguez Ibarra, en què afirmava que les propostes federalistes de Pasqual Maragall no tenen la menor importància si no perjudiquen la solidaritat i la cohesió. Rodríguez Ibarra ha afegit que si Maragall vol ser president d’una nació no se li negarà aquest capritx.

Davant d’aquestes afirmacions, Artur Mas ha dit que “Pasqual Maragall té una gran feina si vol –tot i que el veig cansat i adormit i no sé si voldrà- que és posar ordre al partit socialista”. Mas assegura que “aquesta tasca li portarà molts anys a causa de les tensions que hi ha dins el partit i el menyspreu entre ells”. A això s’hi afegeix, segons el conseller en cap, “la situació caòtica que té el partit socialista a nivell de Madrid i que ha esquitxat tots els socialistes”.

Des de Puerto Rosario (Argentina), on ha inaugurat l’ampliació d’aquestes instal•lacions, Artur Mas ha afegit que “quan tens un gran caos, el que pots fer és posar ordre a casa teva i després pot fer alguna cosa més, però tal i com es veu, el PSOE encara no ha pogut posar ordre”. En aquest mateix sentit, el conseller en cap assegura que “cal demanar a en Maragall que centri els seus esforços en posar ordre dins el PSOE, que prou feina té”.

1  

Fitxers adjunts

Tall de veu

Tall de veu
RM | 496