Drets Socials

Quatre-centes divuit entitats participen en el Programa 'Temps de Família' [Actualitzada]

Més de 20.000 persones assistiran a les xerrades-col·loqui

query_builder   19 febrer 2003 16:23

event_note Nota de premsa

Quatre-centes divuit entitats participen en el Programa 'Temps de Família' [Actualitzada]

Més de 20.000 persones assistiran a les xerrades-col·loqui

Quatre-centes divuit entitats de tot Catalunya s’han inscrit en el Programa “Temps de Família” que ha posat en marxa el Departament de Benestar i Família per tal d’informar i orientar les famílies amb infants i adolescents sobre situacions quotidianes i inquietuds que es donen en el seu si. Més de 20.000 persones assistiran a les xerrades-col·loqui del Programa a tot Catalunya.

Barcelona, 17 de febrer de 2003

El Departament de Benestar i Família va posar en marxa el passat setembre el programa “Temps de Família” per tal d’informar i orientar les famílies amb infants i adolescents sobre situacions quotidianes i inquietuds que es donen en el seu si.

El Programa inclou xerrades-col·loqui, a càrrec de persones expertes, destinades a les entitats (associacions i federacions o grups de famílies) que vulguin aprofundir en alguns dels temes tractats.

Els temes d’aquestes xerrades-col.loqui més demanats han estat al voltant del Valor i l’Esforç, l’Adquisició dels bons hàbits, l’Aprenentatge de la responsabilitat i El temps de lleure i els infants: un repte familiar. El Programa Temps de Família compta amb la participació de les principals associacions de pares d’alumnes de Catalunya (FAPAC, FAPAES, FAPEL), de la Federació Catalana Pro Persones amb Disminució Psíquica i de la Confederació Cristiana d’Associacions de Pares d’Alumnes de Catalunya. La difusió del programa s’ha fet a través d’aquestes associacions.

Aquest programa també inclou un apartat dedicat a internet on es presenta la campanya "internet segura", impulsada per la Fundació Catalana per la Recerca, i que preten sensibilitzar a les famílies sobre els beneficis i perills potencials d’internet i donar la informació necessària per tal de que puguin pendre decisions conscients sobre la seguretat a internet. 

Entitats sol·licitants Xerrades-col·loqui

Famílies assistents previstes

Terres de l’Ebre    2.060

Comarques de Tarragona     2.600

Comarques de Girona           2.420

Comarques de Lleida            3.070

Comarques de Barcelona     10.400

Barcelona ciutat                       3.650

TOTAL           24.200