Drets Socials

La Generalitat reprèn l'enviament de voluntaris a Galícia

Aquesta setmana surten 6 autocars de Barcelona, Vilanova i la Geltrú i Moià-Vic

query_builder   13 gener 2003 19:18

event_note Nota de premsa

La Generalitat reprèn l'enviament de voluntaris a Galícia

Aquesta setmana surten 6 autocars de Barcelona, Vilanova i la Geltrú i Moià-Vic

L’Institut Català del Voluntariat del Departament Benestar i Família ha reprès les expedicions de voluntaris a Galícia, interrompudes dimecres passat a causa de les adverses condicions meteorològiques. Els voluntaris que surten aquesta setmana treballaran els dies feiners a les platges afectades pel vessament del “Prestige”.

Barcelona, 13 de gener de 2003

Després de la suspensió de les sortides de voluntaris des de Catalunya que el Departament de Benestar i Família va efectuar amb motiu del risc d’inclemències meteorològiques, es torna a reprendre el ritme d’expedicions.

Ahir, diumenge dia 12, van sortir 3 autocars amb 150 voluntaris cap a Camariñas i Muxía, coordinats per un grup d’Agents Rurals, del cos de la Generalitat de Catalunya.

Demà, dimarts 14, surt un autocar de Barcelona. Dijous, dia 16, en sortiran tres de Vilanova i la Geltrú, Moià-Vic i Barcelona. Diumenge, dia 19, en sortiran dos més Barcelona.

Amb aquestes noves expedicions es garanteix la presència de voluntaris catalans els dies feiners, ja que durant els caps de setmana les platges afectades estan col·lapsades.