Drets Socials

La Generalitat inaugura un punt Òmnia al centre de formació d'adults Maria Rúbies de la UGT de Catalunya

query_builder   5 desembre 2002 16:16

event_note Nota de premsa

La Generalitat inaugura un punt Òmnia al centre de formació d'adults Maria Rúbies de la UGT de Catalunya

El Departament de Benestar i Família ha inaugurat un punt Òmnia al centre de formació d’adults Maria Rúbies de la UGT de Catalunya. Per aquest Punt, que és el primer que es posa en servei en una dependència d’una organització sindical, està en funcionament des del passat mes de maig. Hi ha passat fins ara més de 300 persones.

La consellera Irene Rigau ha inaugurat oficialment aquest matí el punt Òmnia del centre de formació d’adults Maria Rúbies, de la UGT de Catalunya. Aquest punt, situat al carrer Via Laietana, 18, de Barcelona, està en funcionament des del passat mes de maig. Hi han passat fins ara més de 300 persones, la  majoria  joves i persones adultes moltes de les quals provenen de centres d’autoaprenentatge.

Les activitats més destacades del Punt són els tallers de llengua catalana, castellana i anglesa, i els itineraris per a la recerca de feina. El Punt té actualment un projecte denominat "TROC" d’intercanvi lingüístic amb l’objectiu de barrejar edats i gent de cultures diverses.

EI Centre de Formació d’adults Maria Rúbies

Des del mes de setembre de 1997 la UGT de Catalunya té uns locals destinats a la formació de persones adultes amb diversos àmbits d’actuació, entre ells el Centre d’autoformació de persones adultes Maria Rúbies

Dins de la concepció d’una formació oberta, flexible, i adaptable a les noves necessitats i als avenços tecnològics, d’anar ampliant i consolidant l’oferta formativa, el centre va considerar interessant poder incorporar el projecte Òmnia per tal d’acostar les tecnologies de la informació i la comunicació tant als seus autoaprenents, com als ciutadans de l’entorn més immediat, com és Ciutat Vella.

Barcelona, 5 de desembre de 2002