Treball, Afers Socials i Famílies

L'INCAVOL té inscrits més de 4.000 voluntaris per anar a Galícia

Demà dimarts començarà l'operativa per contactar telefònicament amb tots els inscrits

query_builder   16 desembre 2002 18:57

event_note Nota de premsa

L'INCAVOL té inscrits més de 4.000 voluntaris per anar a Galícia

Demà dimarts començarà l'operativa per contactar telefònicament amb tots els inscrits

· El Departament de Benestar i Família, a través de l’INCAVOL, ha rebut prop de 10.000 trucades durant els quatre primers dies de funcionament del telèfon de coordinació de voluntaris. · Aquesta setmana s’iniciaran els contactes amb els voluntaris registrats per tal d’organitzar les primeres expedicions.

L’Institut Català del Voluntariat, INCAVOL, te inscrits més de 4.000 voluntaris per marxar a Galícia i ajudar en les tasques de neteja de les platges afectades per l’abocament del vaixell Prestige.

Des que el passat dia 11 de desembre es va comunicar la posada en marxa del telèfon d’informació del Departament  de Benestar i Família (900 300 500) s’han rebut prop de 10.000 trucades, que representen entre 2.000 i 3.000 trucades diàries. Aquest telèfon gratuït, que permet rebre trucades des de telèfons fixos i mòbils, es va reforçar el segon dia d’operativa per tal atendre millor a la gran quantitat de gent que ha trucat durant aquests dies.

A partir de demà dimarts s’iniciarà l’operativa per contactar telefonicament amb tots els voluntaris inscrits i es començaran a preparar les primeres expedicions a Galícia amb aquests voluntaris.

Cal destacar que des de l’INCAVOL es vetllarà perquè totes les expedicions que es coordinin tinguin totes les garanties, tant pel que respecta al material adequat, l’assegurança obligatoria, l’allotjament o el lloc on es realitzaran les tasques. 

Barcelona, 16 de desembre de 2002