Drets Socials

El Departament de Benestar i Família convoca els Premis Civisme per a l'any 2004

query_builder   3 novembre 2004 13:00

event_note Nota de premsa

El Departament de Benestar i Família convoca els Premis Civisme per a l'any 2004

El Departament de Benestar i Família, a través de la Direcció General d’Actuacions Comunitàries i Cíviques, ha convocat els Premis de Civisme per a l’any 2004, els quals inclouen els premis següents:XIX Premis Jaume Ciurana a l’actuació cívica juvenilXXIII Premi Serra i Moret per a obres i treballs sobre civismeX Premi Civisme als Mitjans de Comunicació
El Departament de Benestar i Família, a través de la Direcció General d’Actuacions Comunitàries i Cíviques, ha convocat els Premis de Civisme per a l’any 2004, els quals inclouen els premis següents:

XIX Premis Jaume Ciurana a l’actuació cívica juvenil

Aquests premis, convocats conjuntament amb Antics i Amics de Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi, volen fomentar en els joves el gust per les responsabilitats, la capacitat associativa, l’esperit de servei i el compromís envers la societat i l’amor i el respecte per la natura. Hi poden optar els grups, pertanyents o no a entitats de qualsevol mena, formats com a mínim per sis joves de més de dotze anys que hagin realitzat alguna acció cívica meritòria, de manera voluntària i gratuïta, en algun indret dels Països Catalans durant el transcurs de l’any 2004, en una de les dues modalitats següents: a) En favor de les persones; b) En la millora de l’entorn natural. Es concediran tres premis per a cada modalitat d’un valor de 1.503, 902 i 300 euros per fer possible l’adquisició d’equipament, material, utillatge, o per subvencionar un viatge, l’estada en un alberg o d’altres a escollir pels guanyadors.

 XXIII Premi Serra i Moret per a obres i treballs sobrecivisme

El Premi Serra i Moret, que des de l’any 1982 pretén estimular la recerca i el tractament del civisme, és obert a persones o grups de persones més grans de 18 anys, i es presenta en les modalitats següents: a) Assaig sobre qualsevol tema relacionat amb el civisme.; b) Treball pedagògic: c) Còmic; d) Guió de curtmetratge. Totes les obres hauran de ser inèdites i no podran haver rebut cap ajut o subvenció per a la seva realització. Es concediran els premis d’Assaig (6.010 euros), de Treball pedagògic (3.005 euros), de Còmic (2.404 euros) i de Guió de curtmetratge (1.803 euros).

X Premi Civisme als Mitjans de Comunicació

El Departament convoca el Premi Civisme als Mitjans de Comunicació amb l’objectiu de promoure i premiar els treballs i les produccions publicats o emesos en els diferents àmbits de la comunicació durant tot l’any 2004 que hagin excel·lit pel tractament del civisme. El Premi es concedeix en les modalitats següents: a) Producció o conjunt de produccions televisives; b) Producció o conjunt de produccions radiofòniques; c)Treball o conjunt de treballs per a la premsa escrita; d) Pàgina web de contingut cívic. S’hi podrà concórrer mitjançant una candidatura presentada per una institució, organisme o entitat pública, o pels mateixos autors dels programes o treballs periodístics. Es concediran quatre primers premis amb les dotacions següents: Treballs televisius (6.010 euros), Treballs radiofònics, Treballs per a la premsa escrita i Pàgina web de contingut cívic ( 3.005 euros).

Informació i termini per al lliurament de treballs Es pot obtenir més informació trucant al telèfon gratuït 900 300 600 i a l’adreça http://www.gencat.net/benestar/societat/activitats/premis/index.htm. Els treballs candidats als premis hauran de ser presentats abans del 31 de gener de 2005 al registre del Departament de Benestar i Família, ja sigui per correu o personalment. En lloc visible s’haurà de fer constar a quin premi opten.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia