Educació

La consellera d'Ensenyament visita demà tres centres docents a la ciutat de Sabadell

query_builder   14 maig 2004 09:20

event_note Nota de premsa

La consellera d'Ensenyament visita demà tres centres docents a la ciutat de Sabadell

La consellera d’Ensenyament, Marta Cid, visitarà demà divendres, 14 de maig, una escola i dos instituts de la ciutat de Sabadell (Vallès Occidental) i es reunirà amb els seus responsables i altres representants de la comunitat educativa. La visita començarà a les 9 del matí amb una reunió amb l’alcalde de l’Ajuntament de Sabadell, Manuel Bustos.

A les 9,20 hores del matí, i a la seu del consistori sabadellenc, la consellera d’Ensenyament, atendrà als mitjans de comunicació.

Un cop finalitzada la trobada, Marta Cid es desplaçarà fins els Serveis Territorials d’Ensenyament al Vallès Occidental, on mantindrà una reunió amb el director territorial, Eduard Galceran, i amb el seu equip directiu.

A continuació, la consellera visitarà el CEIP Pau Casals de Sabadell, on serà rebuda pel director del centre, Ildefonso Cardo, amb qui farà un recorregut per les instal·lacions de l’edifici. El centre, que es va crear l’any 1974, i on es s’imparteixen estudis d’educació infantil i primària, compta amb 438 llocs escolars i 27 professors.

Seguidament, Marta Cid, es desplaçarà a l’IES Ferran Casablancas de Sabadell, on mantindrà una xerrada amb el director, Antonio Espuny, així com amb l’equip directiu de l’Institut. El centre, que es va crear l’any 1953, i on es pot estudiar educació secundària obligatòria (ESO) i batxillerats, compta amb 827 llocs escolars i 90 professors. Per altra banda, i a la Sala del Claustre del centre, la consellera es reunirà amb les Juntes de Directors dels Centres de Primària i Secundària del Vallès Occidental.

La visita a Sabadell es reprendrà a la tarda, a les 16,40 hores, amb la visita a l’IES Escola Industrial. En aquest cas, la consellera estarà acompanyada pel director del centre, Alfons Higuero, i pel subdirector general de Planificació i Organització de la Formació Professional del Departament d’Ensenyament, Joan Lluís Espinós. Marta Cid visitarà les instal·lacions del centre i es reunirà amb l’equip directiu i el claustre de professors de l’Institut. El centre, que data de l’any 1902, té una llarga història i prestigi com a centre de Formació Professional a Sabadell. Actualment s’imparteixen estudis d’educació secundària obligatòria (ESO), batxillerats i cicles formatius de grau mitjà i superior, i compta amb 1.196 llocs escolars i 106 professors.

Recordatori

Tema:  Visita de la consellera d’Ensenyament a Sabadell.

Dia:  Demà divendres, dia 14 de maig.

Hora:  09,20 hores. Atenció als mitjans de comunicació.

Lloc:  Ajuntament de Sabadell. Pl. Sant Roc, 1.

Barcelona, 13 de maig de 2004