Educació

La consellera d'Ensenyament visita demà instituts de les comarques gironines

query_builder   6 maig 2004 11:30

event_note Nota de premsa

La consellera d'Ensenyament visita demà instituts de les comarques gironines

La consellera d’Ensenyament, Marta Cid, visitarà demà dijous, dia 6 de maig, dos instituts de les comarques gironines i es reunirà amb els seus responsables i altres representants. La visita començarà a les 9:30 hores amb una reunió amb l’alcaldessa de l’Ajuntament de Girona, Anna Pagans, i el regidor d’Educació de la ciutat, Joan M. Del Pozo, al mateix consistori.

Un cop finalitzada la trobada, la consellera Cid es desplaçarà fins als Serveis Territorials d’Ensenyament, on mantindrà una reunió amb el director dels Serveis Territorials, Joaquim Bosch, i l’inspector en cap, Josep Comes, entre altres. A les 11:30 hores, la consellera i el director dels Serveis Territorials oferiran una roda de premsa.

Posteriorment, cap a les 12:45 hores, la consellera d’Ensenyament arribarà a l’Ajuntament de Cassà de la Selva, on serà rebuda pel seu alcalde, Antoni Baulida. Després de signar al Llibre d’Honor i de la reunió que mantindran, es desplaçarà fins a l’IES Cassà de la Selva, on mantindrà una xerrada amb el director del centre i el president de l’AMPA, entre altres, i on inaugurarà la Central Fotovoltaica de l’Institut.

La visita a les comarques gironines es reprendrà a la tarda, a les 16:30 hores, amb la inauguració de les noves instal·lacions de l’IES Pla de l’Estany de Banyoles. En aquest cas, la consellera estarà acompanyada per l’alcalde de la capital del Pla de l’Estany, Pere Bosch, la regidora d’Educació, Eulàlia Turró, i els responsables del centre.

La visita finalitzarà amb una reunió a l’ajuntament de Banyoles amb els directors dels centres públics i privats de la localitat, a partir de les 17:30 hores.

RECORDATORI

Tema: Visita de la consellera d’Ensenyament, Marta Cid, a les comarques gironines

Dia:       6 de maig de 2004

Hora:    11,30 h Roda de premsa

Lloc:    Serveis Territorials d’Ensenyament a Girona (c/ Ultònia, 13)

Barcelona, 5 de maig de 2004