Educació

La consellera d'Ensenyament visita avui dues escoles a La Selva del Camp

query_builder   7 maig 2004 12:00

event_note Nota de premsa

La consellera d'Ensenyament visita avui dues escoles a La Selva del Camp

Ala tarda, Marta Cid assisteix a la inauguració del curs "Didàctica i territori. Els confins de Catalunya, Aragó i València: espais de relació, espais de frontera" a Tortosa

La consellera d’Ensenyament, Marta Cid, ha visitat avui dues escoles del municipi de La Selva del Camp (Baix Camp) i s’ha reunit amb els seus responsables i altres representants de la comunitat educativa.

Abans de la visita, la consellera s’ha reunit amb l’alcalde del consistori, Ignasi Carnicer. Seguidament, la consellera Cid ha visitat les instal·lacions de l’edifici del CEIP Gil Cristià, on ha mantingut una xerrada amb el director del centre, Jaume Miralles, i el president de l’AMPA, entre altres.

A continuació, la consellera d’Ensenyament s’ha traslladat al Col·legi Sant Rafael, on s’ha reunit amb el director del centre, Joan Carles López, i amb el Consell Directiu del Col·legi.

Finalment, aquesta tarda, la consellera Cid ha assistit a la inauguració del curs "Didàctica i territori. Els confins de Catalunya, Aragó i València: espais de relació, espais de frontera", que s’ha celebrat las Reials Col·legis de Tortosa.

Barcelona, 7 de maig de 2004