Educació

La Xarxa Meteorològica Educativa de Catalunya es presenta avui al Saló d'Expodidàctica

query_builder   26 març 2004 16:00

event_note Nota de premsa

La Xarxa Meteorològica Educativa de Catalunya es presenta avui al Saló d'Expodidàctica

El Departament d’Ensenyament ha presentat el projecte educatiu "Xarxa Meteorològica educativa de Catalunya" dins del Saló de l’Expodidàctica 2004. Es tracta d’un projecte en l’àmbit de les ciències dirigit a els escoles de primària i secundària que té com a finalitat l’accés a través d’Internet de dades meteorològiques en temps real, així com recursos didàctics per al professorat i activitats d’aprenentatge per a l’alumnat. La xarxa consta de 12 centrals meteorològiques digitals i incorpora elements de noves tecnologies que permetran un treball experimental i l’acostament a l’educació ambiental.

En el Saló Expodidàctica d’enguany es faran sessions informatives dirigides al professorat i demostracions de com funcionen les centrals meteorològiques instal·lades a les escoles. En la zona exterior, entre els Palaus 6 i 7, s’instal·larà una central meteorològica amb una camera externa per a visualitzar les condicions atmosfèriques del moment.

Dins d’aquest marc i a les 16,00 hores, el meteoròleg Tomàs Molina, fa avui una xerrada sobre la multidisciplinarietat de la meteorologia en l’àmbit científic.

Barcelona, 26 de març de 2004