Educació

La Generalitat posa en marxa dos nous centres educatius públics

query_builder   15 novembre 2002 15:46

event_note Nota de premsa

La Generalitat posa en marxa dos nous centres educatius públics

La consellera d’Ensenyament, Carme-Laura Gil, inaugurarà demà dissabte, dia 16 de novembre, a les 12.00 hores, la reforma i l’ampliació de l’Escola Bressol “Pescallunes” de Sant Feliu de Pallerols (Garrotxa).

El centre, que es creà l’any 1992 i en el qual s’imparteixen estudis d’educació infantil de primer cicle, compta amb un total de 32 llocs escolars i 3 docents. Les obres d’aquest centre han estat finançades íntegrament pel Departament d’Ensenyament, i han suposat una inversió total de 9.757,00 euros.

Demà dissabte també, el president de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol, acompanyat del secretari general del Departament d’Ensenyament, Ramon Farré, inaugurarà l’IES Can Peixauet de Santa Coloma de Gramenet. La inauguració d’aquest centre es farà a les 13,15 hores.

En el centre, de nova creació, s’imparteixen estudis d’educació secundària obligatòria i de batxillerat, i compta amb un total de 677 alumnes i 59 professors. Les obres d’aquest centre han estat finançades íntegrament pel Departament d’Ensenyament, i ha suposat una inversió total de 3.088.988,00 €.

Barcelona, 15 de novembre de 2002