Educació

La Fiscalia de Lleida arxiva una denúncia d'USTEC-STES contra el delegat territorial d'Ensenyament

query_builder   3 desembre 2002 14:20

event_note Nota de premsa

La Fiscalia de Lleida arxiva una denúncia d'USTEC-STES contra el delegat territorial d'Ensenyament

El fiscal en cap de Lleida ha resolt arxivar la denúncia interposada pel sindicat USTEC-STES contra el delegat territorial del Departament d’Ensenyament a Lleida, Ramon Alturo, que havia autoritzat el passat mes de setembre la creació d’una nova aula de P-3 a l’escola privada concertada El Carme de Mollerussa (Pla d’Urgell).

El fiscal en cap, en un Decret signat el passat 28 de novembre de 2002, afirma textualment  que“l’expedient d’aprovació de la tercera línia del centre privat El Carme s’ha ajustat a la normativa, éssent raonable –i fins i tot lloable- la celeritat imposada al mateix en el mes de setembre davant l’imminència de l’inici del curs escolar”.

Per aquest motiu, el fiscal en cap de Lleida, creu que l’actuació del delegat d’Ensenyament en la resolució de l’expedient“s’ajusta a la normativa” i per aquest motiu decideix arxivar les actuacions endegades. El fiscal també valora positivament en el Decret esmentat, que mitjançant l’actuació del delegat Ramon Alturo s’ha satisfet el desig d’11 famílies a educar els seus fills en el centre sol·licitat com a primera opció.

Aquesta decisió del fiscal en cap de Lleida d’arxivar una denúncia del sindicat USTEC-STES, s’afegeix a d’altres resolucions de diferents tribunals de Catalunya que al llarg de l’any 2002 han desestimat diverses denúncies i recursos d’aquest mateix sindicat contra el Departament d’Ensenyament per manca de legitimació.

Barcelona, 3 de desembre de 2002