Educació

Josep Bargalló clou demà la Jornada de Reflexió i Debat "Fem de St. Adrià una ciutat educadora"

Seguidament el conseller visita les comarques de Girona

query_builder   21 febrer 2004 09:30

event_note Nota de premsa

Josep Bargalló clou demà la Jornada de Reflexió i Debat "Fem de St. Adrià una ciutat educadora"

Seguidament el conseller visita les comarques de Girona

El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, assistirà demà, 21 de febrer, a la inauguració de la Jornada de Reflexió i Debat "Fem de Sant Adrià una ciutat educadora", que es fa al Casal de Cultura de Sant Adrià de Besòs, a les 9,30 hores del matí. El conseller serà rebut per l’alcalde de Sant Adrià de Besòs, Jesús Maria Canga.

Obrirà l’acte l’alcalde de St. Adrià, Jesús Maria Canga, que donarà la paraula al president de l’Àrea d’Educació de la Diputació de Barcelona, Àngel Merino. La cloenda de l’acte anirà a càrrec del conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló.

A continuació, i a les 11,30 hores, Bargalló arribarà a la Casa de Cultura "Les Bernardes" de Salt (Gironès). El conseller explicarà en un acte les propostes i línies d’actuació del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

A les 13,00 hores del migdia, el conseller Bargalló arribarà a l’Ajuntament de Salt, on serà rebut per l’alcalde accidental de l’Ajuntament, Josep Viñas, amb qui el conseller mantindrà una reunió per tractar de la problemàtica d’Ensenyament (immigració-escola) al municipi de Salt.

Acte: Inauguració de la Jornada i visita a les comarques gironines

Dia:       dissabte, 21 de febrer de 2004

Hora:    09,30 hores (Casal de Cultura. C/ Carme, 22 de Sant Adrià de Besòs); 11,30 hores  (Casa de Cultura "Les Bernardes c/Major, 172 Salt); 13:00 hores (Ajuntament de Salt).

Barcelona, 20 de febrer de 2004