Educació

Ensenyament inverteix prop de mig milió d'euros en execució d'obres RAM i redacció de projectes de centres docents públics

query_builder   8 març 2004 12:49

event_note Nota de premsa

Ensenyament inverteix prop de mig milió d'euros en execució d'obres RAM i redacció de projectes de centres docents públics

El Departament d’Ensenyament, a través de l’empresa pública GISA, ha adjudicat l’execució d’obres reforma, ampliació i millora (RAM) i redacció de projectes de set centres públics per un import de 421.630,84 euros. Les obres són les següents:

CEIP Gitanjali de Badalona (Barcelonès). Execució de les obres RAM del centre adjudicades a l’empresa Instal·lacions i Construccions Famo, SA, per un import de 59.600,00 euros.

CEIP Les Mèlies de Vilafant (Alt Empordà). Redacció del projecte bàsic i d’execució d’ampliació del centre adjudicat a l’empresa Petritxol 6, SCP, per un import de 51.130,00 euros.

CEIP Nou Corbera (Baix Llobregat). Redacció del projecte bàsic i d’execució de l’obra de nova construcció del centre adjudicat a l’empresa Pich-Aguilera Arquitectes, SL, per un import de 20.790,00 euros.

IES Eugeni d’Ors de Vilafranca del Penedès (Alt Penedès). Redacció del projecte complementari núm. 1 del centre adjudicat a l’empresa Cotca, SA, per un import de 11.990,00 euros.

IES Josep Lladonosa de Lleida (Segrià). Redacció del projecte complementari núm. 1 del centre adjudicat a l’empresa Summa, Servicio de Ingenieria y Consultores, SA, per un import de 11.920,00 euros.

IES Front Marítim de Barcelona (Barcelonès). Redacció del projecte bàsic i d’execució i posterior direcció d’obra de nova construcció del centre adjudicat a l’empresa Agustí Mateos i Duch, per un import de 198.413,16 euros.

CEIP Doctor Sobrequés de Bescanó (Gironès). Redacció del projecte bàsic i d’execució i posterior direcció d’obra d’ampliació del centre adjudicat a l’empresa Manuel Gómez Triviño, per un import de 67.787,68 euros.

Barcelona, 8 de març de 2004