Educació

Ensenyament inverteix prop de 600 mil euros en obres de reforma, ampliació i redacció de nous projectes de diversos centres escolars públics

query_builder   2 desembre 2002 09:51

event_note Nota de premsa

Ensenyament inverteix prop de 600 mil euros en obres de reforma, ampliació i redacció de nous projectes de diversos centres escolars públics

El Departament d’Ensenyament, a través de l’empresa pública GISA, ha adjudicat les obres de reforma i ampliació d’un centre docent públic del Tarragonès:

IES Campclar de Tarragona (Tarragonès). Obres de reforma i ampliació adjudicades  a l’empresa M. Dolors Cervantes Vinuesa, per un import de 19.900,00€.

D’altra banda, el Departament d’Ensenyament, també ha adjudicat, a través l’empresa pública GISA, 6 nous contractes de redacció dels projectes dels següents centres:

CEIP Mossèn Josep Arqués de Cervera (Segarra). Redacció del projecte de reforma i ampliació del centre adjudicat a l’empresa Moises Gallego i Olmos, per un import de 115.420,42€.

CEIP Almenar d’Almenar (Segrià). Redacció del projecte de reforma i ampliació del centre adjudicat a l’empresa Seguí Arquitectura, SCP, per un import de 109.484,00€.

SES Fonts de la Glorieta d’Alcover (Alt Camp). Redacció del projecte de nova construcció del centre adjudicat a l’empresa Antón M. Pàmies i Martorell, per un import de 97.430,00€.

CEIP Els Til·lers d’Artesa de Lleida (Segrià). Redacció del projecte de reforma i ampliació del centre adjudicat a l’empresa ACXT, SA, per un import de 97.251,69€.

CEIP Eugeni d’Ors de Valls (Alt Camp). Redacció del projecte d’ ampliació del centre adjudicat a l’empresa Sabaté & Espeche Associats, SL, per un import de 79.221,00€.

IES Pau Picasso de Barcelona (Barcelonès). Redacció del projecte de reforma i ampliació del centre adjudicat a l’empresa Xavier Bonet Lluch, per un import de 75.949,51€.

Barcelona, 29 de novembre 2002