Educació

Ensenyament inverteix prop d'un milió d'euros en la redacció de projectes de centres docents públics

query_builder   3 juliol 2003 09:08

event_note Nota de premsa

Ensenyament inverteix prop d'un milió d'euros en la redacció de projectes de centres docents públics

El Departament d’Ensenyament, a través de l’empresa pública GISA, ha adjudicat la redacció de projectes bàsics i d’execució de nou centres docents públics per un import de 997.115,86 euros. Els projectes són els següents:

IES Fontajau de Girona (Gironès). Redacció del projecte bàsic i d’execució i posterior direcció d’obra de nova construcció del centre adjudicades a l’empresa Estudi Massip-Bosch Arquitectes, SL, per un import de 194.800,00€.

CEIP Salt de Salt (Gironès). Redacció de l’ampliació del projecte bàsic i d’execució i posterior direcció d’obra de nova construcció del centre adjudicades a l’empresa Estudi Massip-Bosch Arquitectes, SL, per un import de 156.200,59 €.

CEIP Àngel Guimerà de Balaguer (Noguera). Redacció del projecte bàsic i d’execució i posterior direcció d’obra de reforma i ampliació del centre adjudicades a Josep M. Mezquida i Casases, per un import de 125.895,00 €.

CEIP La Florida de Santa Perpètua de la Mogoda (Vallès Occidental). Redacció del projecte bàsic i d’execució i posterior direcció d’obra de reforma i ampliació del centre adjudicades a l’arquitecte Silvia Stela Barbera Correia, per un import de 121.771,82 €.

CEIP Joan Maragall del Prat de Llobregat (Baix Llobregat). Redacció del projecte bàsic i d’execució i posterior direcció d’obra de reforma i ampliació del centre adjudicades a l’empresa Sabaté&Espeche Associats, SL, per un import de 114.824,00 €.

CEIP Sant Jordi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Redacció del projecte bàsic i d’execució i posterior direcció d’obra d’ampliació del centre adjudicades a Benjamin Pleguezuelos Casino, per un import de 83.884,45 €.

CEIP Mare de Déu de la Muntanya d’Esparreguera (Baix Llobregat). Redacció del projecte bàsic i d’execució i posterior direcció d’obra d’ampliació del centre adjudicades a M. Glòria Aragó i Pont, per un import de 81.700,00 €.

IES Sabadell de Sabadell (Vallès Occidental). Redacció del projecte bàsic i d’execució i posterior direcció d’obra de reforma del centre adjudicades a Rosa Maria Torras Villacampa, per un import de 65.540,00 €.

IES Josep Lluís Sert de Castelldefels (Baix Llobregat). Redacció del projecte bàsic i d’execució i posterior direcció d’obra d’ampliació del centre adjudicades a l’empresa José Blasco Ribalta & Ferran Blasco Viu & Lierni Guerrero Astiasuinzarra (UTE), per un import de 52.500,00 €.

Barcelona, 3 de juliol de 2003