Educació

Ensenyament inverteix més d'1 milió d'euros en la redacció de projectes de centres docents públics

query_builder   26 maig 2003 12:13

event_note Nota de premsa

Ensenyament inverteix més d'1 milió d'euros en la redacció de projectes de centres docents públics

El Departament d’Ensenyament, a través de l’empresa pública GISA, ha adjudicat la redacció de projectes bàsics i d’execució de deu centres públics per un import d’1.273.615,25 euros. Les obres són les següents:

CEIP Vallirana de Vallirana (Baix Llobregat). Redacció del projecte bàsic i d’execució i posterior direcció d’obra de nova construcció del centre adjudicades a Josep M. Miró i Gellida, per un import de 155.598,50€.

CEIP Viladecans de Viladecans (Baix Llobregat). Redacció del projecte bàsic i d’execució i posterior direcció d’obra de nova construcció del centre adjudicades a Josep Maria Julià Capdevila, per un import de 154.748,23 €.

CEIP Miquel Martí Pol de Lliçà d’Amunt (Vallès Oriental). Redacció del projecte bàsic i d’execució i posterior direcció d’obra de nova construcció del centre adjudicades a José Ramon Pastor González, per un import de 153.445,00 €.

CEIP El Sitjar de Linyola (Pla d’Urgell). Redacció del projecte bàsic i d’execució i posterior direcció d’obra d’ampliació del centre adjudicades a Eva Miranda Girbau, SL, per un import de 138.878,23 €.

IES Masies de Voltregà de les Masies de Voltregà (Osona). Redacció del projecte bàsic i d’execució i posterior direcció d’obra de nova construcció del centre adjudicades a Lluís Àngel Domínguez Moreno & Josep Camps Povell & Algredo Lèrida Horta (UTE), per un import de 138.058,00 €.

CEIP Nadal de Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat). Redacció del projecte bàsic i d’execució i posterior direcció d’obra de reforma i ampliació del centre adjudicades a Xavier Tragant Mestres de la Torre, per un import de 132.658,89 €.

CEIP Bellpuig-Zer els Munts de Sant Julià de Vilatorta (Osona). Redacció del projecte bàsic i d’execució i posterior direcció d’obra de nova construcció del centre adjudicades a Isabel Zaragoza de Pedro, per un import de 119.853,00 €.

CEIP Avinyonet del Penedès d’Avinyonet del Penedès (Alt Penedès). Redacció del projecte bàsic i d’execució i posterior direcció d’obra de nova construcció del centre adjudicades a G5 Integral Arquitectura i Urbanisme, SL, per un import de 119.323,40 €.

CEIP La Torre de la Torre de Claramunt (Anoia). Redacció del projecte bàsic i d’execució i posterior direcció d’obra d’ampliació del centre adjudicades a Josep Guàrdia i Riera, per un import de 100.700,00 €.

CEIP Port Rodó-Zer Mestral de Tortosa (Baix Ebre). Redacció del projecte bàsic i d’execució i posterior direcció d’obra de nova construcció del centre adjudicades a Ona Arquitectes, SCCL, per un import de 60.352,00 €.

Barcelona, 26 de maig de 2003