Educació

Ensenyament inverteix prop de 6 milions d'euros en les obres d'ampliació d'un centre i la redacció de 29 projectes de centres escolars públics

query_builder   4 març 2003 10:05

event_note Nota de premsa

Ensenyament inverteix prop de 6 milions d'euros en les obres d'ampliació d'un centre i la redacció de 29 projectes de centres escolars públics

El Departament d’Ensenyament, a través de l’empresa pública GISA, ha adjudicat les obres de reforma i ampliació de l’IES Priorat de Falset (Priorat) a l’empresa Marsein, SA, per un import de 1.005.907,50€.

El Departament d’Ensenyament, també ha adjudicat, a través l’empresa pública GISA, 29 nous contractes de redacció dels projectes dels següents centres:

CEIP Cunit de Cunit (Baix Penedès). Redacció del projecte de reforma i ampliació del centre i execució de les obres adjudicat a l’empresa Construcciones Especiales y Dragados, SA, per un import de 2.266.679,11€.

CEIP Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló (Baix Llobregat). Redacció del projecte de nova construcció del centre adjudicat a l’empresa Baena, Casamor, Quera, -Arquitectes BCQ-, SCP, per un import de 90.567,00€.

CEIP de Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès). Redacció del projecte de nova construcció de 2 línies d’educació infantil del centre adjudicat a l’empresa Lopez-Pedrero-R.Roda, Arquitectes, SCP, per un import de 29.900,00€.

CEIP Jaume Balmes de Sant Feliu de Codines (Vallès Oriental). Redacció del projecte de nova construcció de 2 línies d’educació infantil del centre adjudicat a l’empresa Lopez-Pedrero-R.Roda, Arquitectes, SCP, per un import de 29.900,00€.

CEIP de Cardedeu (Vallès Oriental). Redacció del projecte de nova construcció de 2 línies d’educació infantil del centre adjudicat a l’empresa Lopez-Pedrero-R.Roda, Arquitectes, SCP, per un import de 29.900,00€.

IES Abat Oliva de Ripoll (Ripollès). Redacció del projecte de reforma i ampliació del centre adjudicat a l’empresa Ferran Pelegrina i Associats Serveis d’Arquitectura i Urbanisme, SL, per un import de 16.588,00€.

IES Manuel Raspall de Cardedeu (Vallès Oriental). Redacció del projecte de reforma i ampliació del centre adjudicat a l’empresa Codina, Prat i Valls –Arquitectes Associats-, SCP, per un import de 16.013,00€.

IES Suí de Cardedeu (Vallès Oriental). Redacció del projecte de reforma i ampliació del centre adjudicat a l’empresa Codina, Prat i Valls –Arquitectes Associats-, SCP, per un import de 16.013,00€.

CEIP Mare de Déu dels Socors d’Hostalric (Selva). Redacció del projecte de reforma i ampliació del centre adjudicat a l’empresa Inca Ingeniería y Arquitectura, SL, per un import de 15.220,27€.

CEIP Taialà de Girona (Gironès). Redacció de l’estudi de viabilitat del centre adjudicat a l’empresa Solé-Roman Arquitectes, SL, per un import de 7.530,55€.

IES Rovira Forns de Santa Perpètua de la Mogoda (Vallès Occidental). Redacció del projecte de reforma i ampliació del centre adjudicat a l’arquitecte Llongueras i Clotet, SL, per un import de 181.671,30€.

IES Sentmenat de Sentmenat (Vallès Occidental). Redacció del projecte nova construcció del centre adjudicat a l’empresa ARQ-3, SL, per un import de 181.665,00€.

CEIP Castelldefels de Castelldefels (Baix Llobregat). Redacció del projecte de nova construcció del centre adjudicat a l’arquitecta Carme Pinós i Desplat, per un import de 155.800,0€.

CEIP Montserratina de Viladecans (Baix Llobregat). Redacció del projecte de reforma i ampliació del centre adjudicat a l’arquitecte Miguel Angel Del Campo Beni, per un import de 137.088,00€.

IES Sant Esteve Sesrovires de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat). Redacció del projecte nova construcció del centre adjudicat a l’arquitecte Jordi Farrando Sicilia, per un import de 129.415,00€.

CEIP Cardedeu de Cardedeu (Vallès Oriental). Redacció del projecte de nova construcció del centre adjudicat a l’arquitecta Elisabet Claró Tolsau, per un import de 126.078,17€.

CEIP EL Catllar del Catllar (Tarragonès). Redacció del projecte de nova construcció del centre adjudicat a l’arquitecte José Miguel Roldán Andrade, per un import de 121.975,00€.

CEIP Concòrdia de Sabadell (Vallès Occidental). Redacció del projecte de reforma i ampliació del centre adjudicat a l’empresa Cochran Investment, SL, per un import de 120.719,00€.

CEIP Artur Martorell de Badalona (Barcelonès). Redacció del projecte de nova construcció del centre adjudicat a l’empresa Dospunts (Arquitectura), SCP & Francisco Javier Sans Parcerisas (UTE), per un import de 119.588,06€.

CEIP Santfores-ZER la Pla de Vic (Osona). Redacció del projecte nova construcció del centre adjudicat a l’arquitecte Adrià Felip i Campistol, per un import de 104.053,00€.

CEIP Beethoven de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès). Redacció del projecte de reforma i ampliació del centre adjudicat a l’arquitecte Josep Antoni Muiño i Carro, per un import de 104.053,00€.

CEIP Alba de Corbins (Segrià). Redacció del projecte de reforma i ampliació del centre adjudicat a l’empresa Salvador Giné i Macià & Manel Castellnou Perucho (UTE), per un import de 97.356,00€.

IES Ronda de Lleida (Segrià). Redacció del projecte de reforma i ampliació del centre adjudicat a l’arquitecte Jesús Esquinas Dessy, per un import de 86.365,00€.

IES Illa dels Banyols del Prat de Llobregat (Baix Llobregat). Redacció del projecte de reforma i ampliació del centre adjudicat a l’empresa Francesc Xavier Ramos i Polo & Josep Goday i Baylina (UTE), per un import de 86.117,50€.

CEIP Josep Pallach de Figueres (Alt Empordà). Redacció del projecte de reforma i ampliació del centre adjudicat a l’arquitecte Joan Escribà i Serra, per un import de 82.935,00€.

CEIP Pau Claris de la Seu d’Urgell (Alt Urgell). Redacció del projecte de reforma i ampliació del centre adjudicat a l’empresa Colomina Figueras, Arquitectes Associats, per un import de 80.165,80€.

IES Marianao de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat). Redacció del projecte de reforma i ampliació del centre adjudicat a l’empresa AIC Deli-Tecnic, SL, per un import de 74.739,99€.

IES la Segarra de Cervera (Segarra). Redacció del projecte de reforma i ampliació del centre adjudicat a l’empresa Marta Bosch Casas & Orlando Gonzalez i Ferran (UTE), per un import de 61.000,00€.

CEIP Alzinar-ZER Montseny de Campins (Vallès Oriental). Redacció del projecte de nova construcció del centre adjudicat a l’arquitecta Anna Noguera i Nieto, per un import de 52.350,00€.

Barcelona, 4 de març de 2003