Educació

El conseller d'Ensenyament rep la consellera d'Ensenyament, Universitats i Investigació del País Basc

query_builder   5 febrer 2004 10:00

event_note Nota de premsa

El conseller d'Ensenyament rep la consellera d'Ensenyament, Universitats i Investigació del País Basc

El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, rebrà demà dijous, 5 de febrer, una delegació de la conselleria d’Ensenyament, Universitats i Investigació del País Basc. Per part de la delegació del País Basc, acompanyaran la consellera, Anjeles Iztueta, el viceconseller d’Educació, Abel Ariznabarreta, el viceconseller de Formació Professional i Aprenentatge Permanent, Jorge Arevalo, i al viceconseller d’Administració i Serveis, Koldo Arrese, amb qui el conseller Bargalló mantindrà una reunió conjunta.

A les 11 hores del matí, el conseller Bargalló i la consellera Iztueta, oferiran una roda de premsa als mitjans de comunicació, a la seu del Departament d’Ensneyament.

A les 11,20 hores, començaran diverses reunions, en paral·lel, entre els membres de la conselleria d’Ensenyament del País Basc i del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

D’una banda, el conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, es reunirà amb la consellera d’Ensenyament del País Basc, Anjeles Iztueta.

D’altra banda, es reuniran el director general de Formació Professional, Josep Francí, l’assessor i coordinador intern del Departament d’Ensenyament, Ramon Simón, i el viceconseller de Formació Professional i Aprenentatge Permanent del País Basc, Jorge Arevalo.

I per l’altra, es reuniran el director general d’Ordenació i Innovació Educativa, Blai Gasol, el director general de Centres Docents, Tomas de Sant Cristóbal, la directora general de Recursos Humans, Montserrat Guri, el viceconseller d’Educació del País Basc, Abel Ariznabarreta i el viceconseller d’Administració i Serveis, Koldo Arrese.

Tema: Bargalló rep la visita de la consellera d’Ensenyament, Unversitats i Investigació del Govern Basc, Anjeles Iztueta.

Dia:        5 de febrer de 2004

Hora:    10,00 h (mitjans gràfics) i  11,00 h (atenció a la premsa)

Lloc:     Sala de Premsa del Departament d’Ensenyament. Via Augusta, 202-226 de Barcelona

Barcelona, 4 de febrer de 2004