Educació

El Departament d'Ensenyament presenta el portal educatiu edu365.com a la universitat de la Sorbonne

El portal educatiu de la Generalitat, millor de l'any 2002 segons Yahoo

query_builder   13 desembre 2002 12:00

event_note Nota de premsa

El Departament d'Ensenyament presenta el portal educatiu edu365.com a la universitat de la Sorbonne

El portal educatiu de la Generalitat, millor de l'any 2002 segons Yahoo

El Departament d’Ensenyament ha presentat aquest matí a París el portal educatiu edu365.com. La presentació s’ha fet a la Universitat Sorbonne Nouvelle Paris III, en el marc d’un curs de postgrau sobre Ingénierie de formation linguistique. Aquest postgrau, que s’adreça a professionals de l’administració educativa i la cooperació internacional especialitzats en ensenyament de llengües, fa especial èmfasi en els recursos educatius més innovadors, europeus o extraeuropeus, vehiculats a través de les tecnologies de la informació i la comunicació.

La presentació es centrarà preferentment en els serveis personalitzats de suport, els materials didàctics multimèdia de les diverses àrees i nivells, i les eines d’estudi i consulta. També es presentaran per aquest curs els continguts de la web www.xtec.es adreçats al professorat, que inclou la videoteca digital del Departament d’Ensenyament amb prop d’un miler de títols, els continguts curriculars del projecte “Internet a l’aula” elaborats per editorials i empreses del sector multimèdia i els webs i produccions de molts centres educatius i professionals de l’ensenyament de Catalunya.

D’altra banda Yahoo ha seleccionat el portal educatiu edu365.com, amb la web http://www.edu365.com/, com el millor de l’any 2002 en la categoria ”Ensenyament i Formació” en català. Des del dia 11 de desembre  d’enguany i fins el 30 de gener de 2003, Yahoo dedicarà una pàgina especial als millors llocs del 2002 on se’l podrà trobar sota la categoria indicada http://ct.dir.yahoo.com/Seleccions de l any/.

Cal recordar també que el portal educatiu edu365.com ja havia estat guardonat per la Comissió Europea el passat 21 de novembre de 2001, amb la distinció de qualitat “e-Governement Label” on es reconeixia com una de les millors pràctiques en el camp de l’Administració on-line a Europa. Aquest certificat de qualitat va estar concedit a 48 portals o serveis d’internet seleccionats d’entre 281 projectes de diferents països de la Unió Europea, els quals versaven sobre qualsevol àmbit temàtic (sanitat, policial, finances, govern municipal, administració oberta, educació, etc). Recentment, el portal educatiu edu365.com també ha estat finalista dels premis “Stockholm Challenge” 2002, els Nobel de les tecnologies de la informació i la comunicació

Barcelona, 13 de desembre de 2002