Educació

El Departament d'Ensenyament convoca el X Premi Pere Calders de Literatura Catalana

query_builder   8 abril 2004 17:07

event_note Nota de premsa

El Departament d'Ensenyament convoca el X Premi Pere Calders de Literatura Catalana

El Departament d’Ensenyament, el Col·legi  Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya i l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana han convocat la novena edició del Premi Pere Calders de Literatura Catalana.

Poden optar a aquest premi els docents en actiu dels nivells d’ensenyament infantil, primari i secundari de Catalunya. Les obres s’han de presentar en llengua catalana, han de ser creacions inèdites –dins del gènere literari de narrativa o de prosa- i han de tenir una extensió aproximada d’unes 100 pàgines. S’han de presentar cinc exemplars de les obres, degudament signades amb pseudònim. No poden optar a aquest premi les obres que hagin estat premiades en algun altre concurs o que hagin rebut alguna ajuda pública per a la seva confecció.

El termini de presentació de les obres finalitza el dia 6 de setembre de 2004. Les obres han de lliurar-se a la Direcció General d’Ordenació i Innovació Educativa del Departament d’Ensenyament. La concessió del premi, dotat amb 6.100 euros, també comporta la publicació o difusió de l’obra.

El veredicte del jurat es farà públic durant el mes d’octubre.

Barcelona, 8 d’abril de 2004