Educació

EL CONSELLER D'ENSENYAMENT CLOU EL CURS DE CRÍTICA MUSICAL DE L'ESCOLA SUPERIOR DE MÚSICA DE CATALUNYA

El curs ha estat impartit per periodistes, crítics i músics

query_builder   24 gener 2004 10:00

event_note Nota de premsa

EL CONSELLER D'ENSENYAMENT CLOU EL CURS DE CRÍTICA MUSICAL DE L'ESCOLA SUPERIOR DE MÚSICA DE CATALUNYA

El curs ha estat impartit per periodistes, crítics i músics

El Conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, clourà demà dissabte el Curs de Crítica musical de l’Escola Superior de Música de Catalunya, a la mateixa seu de l’ESMUC. El curs, dirigit per Gerard Claret i coordinat per Antoni Batista, és una nova iniciativa per abordar acadèmicament una sortida professional cada cop més assentada  en un món on els mitjans de comunicació assoleixen un paper essencial.

El professorat del curs s’ha format amb periodistes, crítics i músics, tots especialistes en les respectives matèries. Ha comptat també amb taules rodones complementàries on els estudiants han pogut tenir de primera mà les opinions d’alguns dels actors principals del món musical, des d’artistes a promotors.

Els dos grans eixos que estructuren l’anàlisi realitzada per a l’elaboració de l’edició són, d’una banda, l’existència del que s’anomenen continguts de risc i, de l’altra, les peculiaritats i la freqüència del consum infantil i juvenil de televisió o d’aparells audiovisuals en general.

A més del Conseller d’Ensenyament, també participaran en l’acte de cloenda del Curs de Crítica Musical de l’ESMUC el crític musical Antoni Batista i el director d’orquestra Antoni Ros Marbà.

Acte: Cloenda del Curs de Crítica Musical de l’ESMU

C Dia:   Dissabte, 24 de gener de 2004

Hora: 10:00 hores (Atenció als mitjans, a les 11:00 h.)

Lloc:  Escola Superior de Música de Catalunya (c. Berenguer de Palou, 104. Barcelona)

Barcelona, 23 de gener de 2004