Cultura

Uns 200 experts lingüístics participen en la IX Trobada de Centres d'Autoaprenentatge de Llengües

Serà inaugurada demà pel conseller de Cultura, Jordi Vilajoana

query_builder   2 abril 2003 16:06

event_note Nota de premsa

Uns 200 experts lingüístics participen en la IX Trobada de Centres d'Autoaprenentatge de Llengües

Serà inaugurada demà pel conseller de Cultura, Jordi Vilajoana

Uns 200 experts i assessors lingüístics participen demà, dijous 3 d’abril, i divendres, dia 4, a la IX Trobada de Centres d’Autoaprenentatge de Llengües, organitzada per la Direcció General de Política Lingüística, amb la col·laboració de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La IX Trobada de Centres d’Autoaprenentatge de Llengües serà inaugurada demà, a les onze del matí, a la sala d’actes de l’edifici del Rectorat de la UAB, a Bellaterra (Vallès Occidental), pel conseller de Cultura, Jordi Vilajoana, i pel rector de la universitat, Lluís Ferrer. Acompanyarà el conseller el director general de Política Lingüística, Jordi Roigé.

Els participants en aquest novè certamen provenen d’una vuitantena de centres de Catalunya, País Valencià, Illes Balears, Andorra, Perpinyà, País Basc i Navarra. L’edició d’enguany té com a objectiu l’anàlisi de l’autonomia de l’aprenent i l’evolució de la figura de l’assessor en un entorn d’autoaprenentatge.

La Direcció General de Política Lingüística organitza trobades de centres d’autoaprenentatge des de l’any 1994 amb la finalitat de promoure l’intercanvi d’informacions i d’experiències entre els professionals del sector. Així, les diverses edicions de la trobada s’han organitzat amb la col·laboració de diferents institucions i universitats catalanes.

Barcelona, 2 d’abril de 2003

Més informació a http://cultura.gencat.net/llengcat/aprencat/trobada.htm