Cultura

L'exposició sobre l'obra del filòleg menorquí Francesc de Borja Moll arriba avui a Barcelona

La mostra forma part dels actes commemoratius de l'Any Moll

query_builder   25 novembre 2003 11:04

event_note Nota de premsa

L'exposició sobre l'obra del filòleg menorquí Francesc de Borja Moll arriba avui a Barcelona

La mostra forma part dels actes commemoratius de l'Any Moll

Els directors generals de Política Lingüística del Govern Balear i de la Generalitat de Catalunya inauguraran avui a dos quarts de vuit del vespre l’exposició Francesc de Borja Moll. La paraula que foradà la roca, que es podrà visitar al vestíbul central de la Universitat de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 585) fins al pròxim 12 de desembre.

 La Generalitat de Catalunya ha col·laborat amb el Govern de les Illes Balears en l’organització de l’exposició, en el marc de l’Any Francesc de Borja Moll, que se celebra enguany en commemoració del centenari del seu naixement.

 Estructurada en setze plafons, l’exposició, amb un enfocament divulgatiu,  fa un recorregut visual per la figura i l’obra del filòleg menorquí. La mostra aplega il·lustracions i textos i inclou material informàtic i audiovisual sobre els diversos vessants del polifacètic personatge, que va ser folklorista, escriptor, estudiós de la llengua, dibuixant, professor, editor, llibreter, locutor, viatger i dinamitzador cultural. L’exposició es va poder visitar el mes de març a Palma (Mallorca) i el passat mes d’octubre a Ciutadella (Menorca).

 

Barcelona, 25 de novembre de 2003