Cultura

L'Espai STB acull la mostra El temps que fuig protagonitzada per l'obra de Josep Pla i Narcís Comadira

Serà inaugurada dilluns vinent per la consellera de Cultura

query_builder   1 octubre 2004 10:09

event_note Nota de premsa

L'Espai STB acull la mostra El temps que fuig protagonitzada per l'obra de Josep Pla i Narcís Comadira

Serà inaugurada dilluns vinent per la consellera de Cultura

L’Espai STB, dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a Barcelona (Muntaner, 221), acollirà des de dilluns vinent, 4 d’octubre, fins al pròxim 23 de novembre, l’exposició El temps que fuig, que estarà protagonitzada per un dels mestres de la literatura catalana del segle XX, Josep Pla, i un mestre contemporani, l’escriptor i pintor gironí Narcís Comadira.

El temps que fuig posa en relació uns fragments de l’obra periodística i gràfica d’un autor contemporani, Narcís Comadira, i el llibre Les hores, que ara fa cinquanta anys va ser presentat per un altre poeta, Salvador Espriu, amb aquestes paraules “totes fereixen, la darrera mata. El lema elegant dels vells rellotges de sol sembla que implícitament reguli el seny i la memòria de Josep Pla”.

La mostra serà inaugurada dilluns, a dos quarts de vuit del vespre, per la consellera de Cultura, Caterina Mieras, acompanyada de la directora territorial de Cultura a Barcelona, Montserrat Illa. L’acte servirà també de presentació de la remodelació de l’Espai STB, fins ara conegut com a Espai Tirant lo Blanc. Durant la inauguració intervindrà Narcís Comadira, que presentarà l’exposició.

L’exposició està comissariada per Anna Aguiló, directora de la Fundació Josep Pla. Ha estat dissenyada per Carles Fargas i Antoni Garau  i coordinada pels Serveis Territorials del Departament de Cultura a Barcelona.

Barcelona, 1 d’octubre de 2004

L’horari de l’Espai STB és: de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 15 a 20:30 h, i els dissabtes, d’11 a 14 h i de 17 a 20:30 h.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia