Cultura

El TERMCAT assessora la versió catalana de l'Office 11 de Microsoft

S'han traduït l'Outlook, el Power Point, el Word i l'Excel, entre d'altres programes

query_builder   20 octubre 2003 16:14

event_note Nota de premsa

El TERMCAT assessora la versió catalana de l'Office 11 de Microsoft

S'han traduït l'Outlook, el Power Point, el Word i l'Excel, entre d'altres programes

En el marc de l’acord establert entre Microsoft i la Generalitat de Catalunya, el Centre de Terminologia TERMCAT ha assessorat l’empresa LogoScript en la localització al català del paquet ofimàtic Office 11. En concret, s’han traduït i adaptat al català els components Outlook, PowerPoint, Word, Excel, OSS i el programa d’instal·lació. La versió catalana de l’Office 11 serà comercialitzada properament per Microsoft.

El projecte es va iniciar l’any 2002 i s’ha desenvolupat al llarg del 2003. En el marc d’aquest assessorament, el TERMCAT ha revisat els glossaris de referència de Microsoft, ha resolt els dubtes de l’equip de traducció i ha dut a terme el control de qualitat lingüística i terminològica del producte resultant.

La disponibilitat d’eines com l’Office 11 en català permet garantir l’ús de la llengua en l’àmbit de les tecnologies, i també en tots els altres àmbits de la societat, atesa la generalització d’aquests recursos informàtics.

El TERMCAT és un consorci participat per la Generalitat, l’Institut d’Estudis Catalans i el Consorci per a la Normalització Lingüística, que té com a finalitat la coordinació general de les activitats terminològiques relatives a la llengua catalana.

Barcelona, 20 d’octubre de 2003

Més informació a http://www.termcat.net