Cultura

El conseller de Cultura assisteix avui a la inauguració del VI Observatori Europeu de la Televisió Infantil

Inclou la celebració d'un fòrum i d'un festival internacional de televisió

query_builder   11 novembre 2002 14:18

event_note Nota de premsa

El conseller de Cultura assisteix avui a la inauguració del VI Observatori Europeu de la Televisió Infantil

Inclou la celebració d'un fòrum i d'un festival internacional de televisió

El conseller de Cultura, Jordi Vilajoana, assisteix avui, a les nou del vespre, a la inauguració de la sisena edició de l’Observatori Europeu de la Televisió Infantil, que se celebra a Barcelona fins al pròxim divendres, 16 de novembre, i que inclou la celebració del Fòrum Mundial de la TV Infantil i del Festival Internacional de Televisió de Barcelona, així com les Jornades de l’Observatori.

La inauguració tindrà lloc a l’Auditori Winterthur de Barcelona (Avinguda Diagonal, 547). Acompanyarà el conseller, Jordi Penas, director de l’Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC), que dóna suport a l’Observatori. L’acte, que serà presentat per la periodista Mònica Terribas, inclourà també l’estrena de l’òpera de butxaca Els cinc dits de la mà, amb música d’Alberto Garcia Demestres i llibret de Valentí Gómez, i la participació del Cor Vivaldi. 

El Festival Internacional de Televisió de Barcelona, que se celebrarà fins al 14 de novembre al Museu d’Història de Catalunya (MHC), té com a objectiu presentar produccions televisives per a públic infantil i juvenil que estiguin basades en criteris ètics de formació, entreteniment i valors humans. El Fòrum, que també tindrà lloc al MHC, inclou debats i taules rodones sobre mitjans de comunicació i infància. Per últim, les Jornades de l’Observatori se celebraran el pròxim 15 de novembre a l’Aula Europa de Barcelona (situada al Passeig de Gràcia, 90).

Barcelona, 11 de novembre de 2002

Més informació a: www.oeti.org