Cultura

AGENDA DEL DEPARTAMENT DE CULTURA

DEL 22 AL 25 DE NOVEMBRE DE 2002

query_builder   22 novembre 2002 13:00

event_note Nota de premsa

AGENDA DEL DEPARTAMENT DE CULTURA

DEL 22 AL 25 DE NOVEMBRE DE 2002

DIVENDRES, 22

20:00 h. Sala de Trinitaris. Carrer de la Font, 43. Vilafranca del Penedès (Alt Penedès). Inauguració del SupermerCAT de Revistes, amb la presència del director general de Política Lingüística, Lluís Jou.

20:30 h. Plaça Frederic Mompou 1. Vila-seca (Tarragonès). Inauguració de l’Auditori Josep Carreras, a càrrec del conseller en cap, Artur Mas. També hi assistirà el conseller de Cultura, Jordi Vilajoana; el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona, Cèsar Puig i Casañas; el director general de Promoció Cultural, Vicenç Llorca, i el tenor Josep Carreras.

22:00 h. Palau de la Música Catalana. Sant Francesc de Paula, 2. Barcelona. Concert de presentació de l’últim disc de Marina Rossell, Cap al cel, amb l’assistència del director de l’Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC), Jordi Penas.

DISSABTE, 23

17:30 h. Palau Sant Jordi. Passeig Olímpic, 5. Barcelona. Semifinals masculines del Màsters espanyol de Tennis, amb l’assistència del conseller Vilajoana.

21:00 h. Camp Nou. Arístides Maillol, s/n. Barcelona. Partit de futbol corresponent a  l’onzena jornada de Lliga entre els equips FC Barcelona i Reial Madrid, amb l’assistència del conseller Vilajoana.

22:00 h. Teatre Cirvianum. Plaça Nova, 10. Torelló (Osona). Lliurament de premis del XX Festival Internacional de Cinema d’Aventura de Torelló, amb l’assistència del president del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana (CPCPTC), Joan Vidal i Gayolà.

DIUMENGE, 24

11:00 h. Abadia de Montserrat. Montserrat (Bages). Jornada Verdagueriana a Montserrat, en el marc dels actes commemoratius de l’Any Verdaguer, amb l’assistència del president de la Generalitat, Jordi Pujol, acompanyat del conseller de Cultura. En el marc de la jornada s’inaugurarà al Museu de Montserrat l’exposició Verdaguer i Montserrat, organitzada per l’Abadia.

11:30 h. Teatre Municipal. Banyoles (Pla de l’Estany). Lliurament del premi Flama de la Llengua del Pla de l’Estany, organitzat per la Mesa Cívica per la Llengua del Pla de l’Estany, sota la presidència del director general de Política Lingüística.

12:30 h. Palau Sant Jordi. Passeig Olímpic, 5. Barcelona. Finals femenina i  masculina del Màsters espanyol de Tennis, amb l’assistència del conseller Vilajoana.

19:00 h. Teatre Auditori. Placa Centre Cultural, s/n. Sant Cugat (Vallès Occidental). Homenatge a Ernest Lluch amb l’òpera Il Telemaco nell’isola di Calipso, del guitarrista Ferran Sor, i que ha estat recentment recuperada a través de l’Arxiu Musical de Montserrat. Hi serà present el conseller de Cultura, acompanyat del delegat de l’Àrea de Música, Carles Sala. 

DILLUNS, 25

13:30 h. Palau de la Generalitat. Plaça de Sant Jaume, 4. Barcelona. Signatura de l’acord de cessió documental de l’arxiu històric del Banc de Barcelona a la Generalitat per part del Banc Santander Central Hispano (BSCH), sota la presidència del president de la Generalitat, acompanyat del conseller de Cultura. Subscriuran l’acord de cessió el president del consell d’Administració del BSCH, Emilio Botín, i el conseller d’Economia i Finances, Francesc Homs.

 

18:30 h. Palau Moja. Portaferrissa, 1. Barcelona. Commemoració del 25è aniversari de l’Assemblea de Museus de Catalunya, presidida pel conseller de Cultura, acompanyat del director general del Patrimoni Cultural, Marc Mayer.

 Barcelona, 22 de novembre de 2002