Cultura

El COPEC organitza la Setmana de Cooperació Cultural amb la República Dominicana

Començarà dilluns vinent, 10 de març

query_builder   7 març 2003 17:56

event_note Nota de premsa

El COPEC organitza la Setmana de Cooperació Cultural amb la República Dominicana

Començarà dilluns vinent, 10 de març

El Consorci Català de Promoció Exterior de la Cultura (COPEC), del Departament de Cultura, amb la col·laboració de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional, del Ministeri d’Afers Exteriors, ha organitzat la Setmana de Cooperació Cultural Catalunya-República Dominicana, que se celebrarà a Santo Domingo, des del dilluns 10 de març fins divendres 14.

    El primer acte cultural programat en el marc de la Setmana serà dilluns, a les vuit del vespre (hora de la República Dominicana), al Centre Cultural d’Espanya, on tindrà lloc la inauguració de la mostra fotogràfica de Manel Armengol Al principio..., inspirada en l’arquitecte Antoni Gaudí. L’acte comptarà amb la presència del director del COPEC, Oriol Pi de Cabanyes, i de l’ambaixadora d’Espanya a la República Dominicana, Maria Jesús Figa.

    La Setmana de Cooperació Cultural inclou també l’exposició de joguines realitzades amb materials reciclats, que han estat elaborades pel grup Guixot de 8. A més de la mostra, el grup dirigirà, al llarg de tot el mes de març, a la seu de la Unió de Joventuts Ecumèniques de Santo Domingo, un taller de tècniques de creació d’aquests tipus de joguines destinat a professors de diferents àrees relacionades amb el teatre.

    El grup de dansa Nats Nus presentarà dimecres vinent, 12 de març, a l’Auditori del Palau de Belles Arts de Santo Domingo l’espectacle Tubs i oferirà una conferència destinada als joves estudiants de teatre. Per últim, el pròxim divendres, 14 de març, la companyia Per Poc oferirà, també a l’Auditori de Santo Domingo, l’espectacle de titelles infantil Pere i el llop, amb música de Prokofiev, que serà interpretada per l’Orquestra Simfònica del Conservatori Superior de Música de Santo Domingo. Per Poc també durà a terme una trobada-conferència.

Barcelona, 7 de març de 2003

Més informació a: http://copec.es