Cultura

Catalan Films & TV assisteix al Festival MIPTV amb un total de 41 empreses catalanes

S'organitza a Cannes entre el pròxim 29 de març i el 2 d'abril

query_builder   26 març 2004 11:15

event_note Nota de premsa

Catalan Films & TV assisteix al Festival MIPTV amb un total de 41 empreses catalanes

S'organitza a Cannes entre el pròxim 29 de març i el 2 d'abril

Catalan Films & TV assisteix al Festival MIPTV de Cannes amb un total de 41 empreses catalanes. Com és habitual, des de 1988, Catalan Films & TV assisteix amb un stand a aquest mercat de televisió que té lloc a Cannes entre el 29 de març i el 2 d’abril. Les 41 empreses assistents cobreixen tot l’espectre del sector audiovisual, des de l’animació fins a les TV movies, les sèries i el documental. Entre aquestes companyies, n’hi ha que es dediquen a d’altres formats, a la distribució o serveis.

En aquesta edició les empreses assistents són: A. Films, ArtMood Entertainment, Audio Projects Galletly, Aurea Entertainment, B.R.B. Internacional, Biplano Licensing, Cameo Media, Centre Promotor de la Imatge, Conrad Son Company, Cromossoma, DVD Spain General, D’Ocon Films Productions, Drimtim Entertainment, El Terrat de Produccions, Ex Libris, Icària Produccions, Icon Animation, Imaginables, In Vitro Films, Institut del Cinema Català, Lauren Films, Mic Media, Motions Pictures, Neptuno Films, Ovideo TV, PasoAlto, Paycom Multimedia, Prodigius Audiovisual, Sagrera TV, Selectavisión, Slot Serveis Audiovisuals, Sonilab Studios, Stromboli Productions, Televisió de Catalunya, Terrassa Ciutat Audiovisual, Tiburón TV, Tomavistas, Toni Solé, Track Media, Urano Films i VipTV. Aquesta és la primera vegada que Televisió de Catalunya és presenta al MIPTV sota el paraigua de Catalan Films & TV.

Catalan Films & TV suma a la seva trajectòria noves línies per impulsar la indústria audiovisual en els mercats internacionals per propiciar els contactes amb altres països i institucions i facilitar les coproduccions. A més, vol reforçar totes les actuacions que condueixin a la distribució internacional dels productes catalans del sector.

Barcelona, 26 de març de 2004

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia