Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

Vilanova i la Geltrú celebra la XI Festa del Peix Senzill de Catalunya

El director general de Pesca i Afers Marítims del DARP, Hernan Subirats, presidirà l'acte

query_builder   27 novembre 2002 18:28

event_note Nota de premsa

Vilanova i la Geltrú celebra la XI Festa del Peix Senzill de Catalunya

El director general de Pesca i Afers Marítims del DARP, Hernan Subirats, presidirà l'acte

El director general de Pesca i Afers Marítims del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat, Hernan Subirats, assistirà demà dijous, dia 28 de novembre, a la XI Festa del Peix Senzill de Catalunya, que tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú.

Aquesta festa, organitzada per l’Institut Setmana del Mar de Vilanova i la Geltrú amb el suport del DARP, és l’acte final de les jornades de productes del mar de Catalunya, dedicades a professionals de la restauració i hosteleria, mitjans de comunicació especialitzats, entitats de caràcter gastronòmic i associacions de consumidors entre d’altres.

L’objectiu de les jornades és recuperar i donar a conèixer molts dels tradicionals i gustosos menjars mariners cuinats a bord de les barques de pesca catalanes, que  utilitzen peixos de suculent gust, però no massa coneguts a la terra, i que alhora són una autèntica riquesa del nostre patrimoni gastronòmic mariner que es troba en perill de desaparició.

 A les 20:00 hores,  es farà un simposi i taula rodona sobre "El peix immadur". La Confraria de pescadors de Vilanova i la Geltrú presentarà una panera de peix a l’estil antic amb una àmplia mostra d’espècies senzilles.

En acabar, a les 21:00 hores, el director de Pesca i Afers Marítims del DARP, Hernan Subirats, oferirà una Roda de Premsa al restaurant La Cucanya de Vilanova i la Geltrú.

Convocatòria de Mitjans de Comunicació

Acte: XI Festa del Peix Senzill de Vilanova i la Geltrú

Dia: Dijous, 28 de novembre de 2002

Hora:             20:00 hores

21:00 hores. Roda de Premsa

Lloc: Restaurant La Cucanya

          Crta. Vella (Antiga Comarcal 246. Entre Cubelles i Vilanova i la Geltrú)

           Vilanova i la Geltrú

Barcelona, 27 de novembre de 2002