Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Es fa efectiva la proclamació dels membres electes de les eleccions a cambres agràries

query_builder   16 desembre 2002 18:58

event_note Nota de premsa

Es fa efectiva la proclamació dels membres electes de les eleccions a cambres agràries

Avui dilluns 16 de desembre de 2002, les juntes electorals territorials i de les eleccions a Cambres Agràries de Catalunya s’han reunit, a les seus de les Delegacions Territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca,  per tal de fer efectiva la proclamació dels membres electes d’aquests organismes de representació agrària d’acord amb els resultats obtinguts en les eleccions celebrades el passat dia 1 de desembre de 2002.

Els plens de les quatre cambres agràries territorials catalanes s’hauran de constituir el proper dissabte dia 21 de desembre dia en el que també s’escollirà el president o presidenta de cada una d’aquestes.

Cal recordar que d’acord amb els resultats obtinguts per les organitzacions concurrents, la Unió de Pagesos ha obtingut un total de 69 membres,(17 a Barcelona,16 a Girona, 18 a Lleida i 18 a Tarragona. Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya -JARC- ha obtingut un total de 20 membres, (5 a Barcelona, 9 a Girona, 5 a Lleida i 1 a Tarragona. La coalició Asociación Agraria Jovenes Agricultores- Associació d’Empresaris agraris de Lleida ASAJA- AEALL ha obtingut un total de 11 membres (3 a Barcelona, 2 a Lleida i 6 a Tarragona).

Amb la constitució dels plens de les Cambres Agràries culminarà tot el procés electoral que ha permès determinar quines seran les organitzacions professionals agràries mes representatives a Catalunya durant els propers quatre anys per tal de fer-la efectiva davant les diferents administracions i organismes que la tinguin prevista.

Barcelona, 16 de desembre de 2002