Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

El conseller Grau presentarà demà El gran llibre de la fruita dolça de Josep Lladonosa, a Lleida

query_builder   6 novembre 2002 14:58

event_note Nota de premsa

El conseller Grau presentarà demà El gran llibre de la fruita dolça de Josep Lladonosa, a Lleida

Posteriorment assistirà al concert del 25è aniversari de la Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida

Aquest llibre té com a objectiu principal presentar el panorama de la fruita dolça al nostre país i alhora, explicar quin ús se’n pot fer a la cuina

El conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Josep Grau, presentarà demà dimarts, dia 5 de novembre, el llibre El gran llibre de la fruita dolça de Josep Lladonosa, a Lleida.

El gran llibre de la fruita dolça té com a objectiu principal presentar el panorama de la nostra fruita dolça i alhora, explicar quin ús se’n pot fer a la cuina. A més, al llibre apareixen més de cent plats – primers, segons i tercers- on la fruita hi té un paper decisiu. Algunes són receptes sorgides de la tradició culinària, altres pertanyen a l’escola més refinada de la cuina internacional i, un tercer bloc són d’elaboració pròpia de l’autor del llibre.

Josep Lladonosa és autor de tretze llibres, entre els quals destaquen La cuina medieval catalana, El gran llibre de la cuina catalana, La cuina dels arrossos o La cuina dels grans mestres. Ha rebut guardons com el Premio Nacional de Gastronomia (1980) i la medalla del Mèrit Gastronòmic de la Federació Catalana d’Associacions Professionals d’Hostaleria (2000).

El màxim responsable de l’Administració agrària catalana arribarà a les 19:00 hores a la Biblioteca pública de Lleida, on serà rebut per Lluís Pagès, director de Pagès Editors, Josep Lladonosa, autor del llibre, així com altres autoritats. Seguidament, tindrà lloc l’inici de l’acte amb els parlaments de Lluís Pagès, director de Pagès Editors i la presentació del llibre a càrrec del responsable del DARP, Josep Grau i de l’autor del llibre, Josep Lladonosa. El conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Josep Grau, clourà l’acte

Posteriorment, a les 20:00 hores, el conseller Grau assistirà al concert amb motiu de la celebració del 25è aniversari de la Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida, on hi seran també, el president d’aquesta organització, Joan Simó i l’alcalde de Lleida, Antoni Siurana.

CONVOCATÒRIA MITJANS DE COMUNICACIÓ

ACTE:Presentació del llibre El gran llibre de la fruita dolça, de Josep Lladonosa

DIA:Dijous, 7 de novembre de 2002

HORA:19:00 hores

LLOC:Biblioteca Pública

Rambla d’Aragó, 10

Lleida

Barcelona, 6 de novembre de 2002