Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

El conseller Grau presenta a Cambrils el vídeo "El Futur d'una tradició"

query_builder   22 novembre 2002 16:34

event_note Nota de premsa

El conseller Grau presenta a Cambrils el vídeo "El Futur d'una tradició"

Es tracta d’un vídeo promocional per potenciar la  Confraria i la Llotja de Cambrils

En acabar, el conseller assistirà al sopar de germanor de la Confraria de pescadors de Cambrils

El conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Josep Grau, presidirà demà divendres, dia 22 de novembre l’acte de presentació del vídeo "El Futur d’una tradició" que tindrà lloc a Cambrils.

Es tracta d’un vídeo promocional del peix de la confraria de pescadors de Cambrils amb l’objectiu de promocionar la llotja i donar a conèixer les diferents modalitats i característiques de la seva pesca.

La confraria de pescadors de Cambrils té un volum de captures de 1.471.661,21 Kg i compta amb 52 embarcacions: 28 d’arrossegament, 18 d’art menor, 4 de cèrcol i 2 de palangre de fonds.

El màxim responsable de l’Administració agrària catalana arribarà a les 20:30 hores al cinema "Rambla" de Cambrils, on serà rebut per Joan Serra, alcalde de Cambrils, Josep Pijoan, patró Major de la Confraria de Pescadors de Cambrils i altres autoritats. Seguidament, es procedirà a l’inici de l’acte amb els parlaments a càrrec de Josep Pijoan, patró Major de la Confraria de Pescadors de Cambrils, Joan Serra, alcalde de Cambrils i Josep Grau, Conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, amb la posterior visualització del vídeo  "EL Futur d’una tradició". En acabar, el conseller juntament amb la resta d’autoritats es traslladaran al Club Nàutic de Salou per iniciar el sopar de germanor amb la Confraria de Pescadors de Cambrils.

Convocatòria de Mitjans

Acte: Presentació del vídeo "El Futur d’una tradició". Sopar de Germanor amb la Confraria de Pescadors de Cambrils"

Dia: Divendres, 22 de novembre de 2002

Hora: 20:30 hores

Lloc: Cinema "Rambla"

                      Passatge Rambla Jaume I

                      Cambrils

Barcelona, 21 de novembre de 2002